gebebemucize Allah’ım şuan bu heyecanla beklediğimiz mucizeyi bize yasatsın inşallah en yakın zamanda
senakyl alininzeynosu bende bu ay iki defa rüyamda hamileliğimi öğreniyordum varmı benden delisi a dostlar 😂
alininzeynosu senakyl başkasına anlatınca çok stres yapıyorsun çok kafaya takıyorsun diyorlar belki de öyle değildir 😂 bu arada var mı başka belirtin?
senakyl alininzeynosu bel ağrısı gaz sancısı gibi sancı göğüs uçlarımda dokununca sızı ve tabiki tuhaf rüyalar…
senakyl gul231 bende öyleyim ama bel ağrısı var bide göğüs uçlarımda sızı var istemsiz herşeyi buna bağlıyorum 😑🥹
alininzeynosu senakyl bende de karın ağrısı, bel ağrısı ve gaz sancısı var. normalde ovulasyondan sonra bu kadar süre devam ediyor muydu hiç hatırlamıyorum yaa :( belirti vermez diyor bu evrede ama biz mi belirti avcılığına soyunduk acaba:/
alininzeynosu senakyl evet yaa 😢 ben 30’unda yapıcam test. Prodoctor aldım Trendyoldan 5’li 😂 negatif çıkarsa 1’inde tekrar yaparım
senakyl alininzeynosu ben şuan dpo6 dayım benimde Dpo 10 ayın 30 na denk geliyor ovulasyon testiyle öğrendim ayın 20sinde pik oldu beklicez mecbur 🥹
alininzeynosu senakyl hadi inşallah güzel haberlerini alırız buradan bebeğim 🥰😘 önceki denemelerde böyle belirtilerin olmuş muydu peki?