senakyl gebebemucize benimde karnım da şişlik var bide arada gaz sancısı gibi bişey oluyor sonra geçiyor ama bel ağrım özelliklede bugün çok belirgin
gebebemucize senakyl akıntı varmı böyle acık beyaz gibi süt rengine yakın mantar enfeksiyon gibi değil farklı bi akıntı
senakyl gebebemucize dayanamıyorum ki yarın Dpo 7 yapabilirim dayanamayıp ama çıkmaz diye düşünüyorum
Fanes gebebemucize bat 5 🥴 Sağ kasıkta bişeyler oluyor gibi ama bilmiyorum ve sanki sıcak basıyor ama hava sıcak olduğu içinde olabilir ahhshahsha
gebebemucize 21 . Gün yani cumartesi progesteron baktırsammı bilemedim 15 20 lerin üstünde olursa gebelik ihtimali yükselir diye düşünüyorum
alininzeynosu senakyl dpo 9’da çıkma ihtimali var ama negatif çıkması gebeliği dışlamaz. 10-14 arası daha net olabiliyor
senakyl alininzeynosu işte bendede ha söylemeyi unutmuşum değişik değişik rüyalar ama okadar gerçek ve uzun ki anlatamam
alininzeynosu senakyl rüya mı? 😂 kuzum bende rüyamda gebelik testi yapıyorum ve diyorum ki işteeee belirtilerden anlamıştım hamile olduğumuuuu diyorum 😂 Tertemiz sıyırdık galiba
gul231 gebebemucize benim 4 Eylül bel ağrım var ara ara kasıklarımda batma oluyor anlam yüklememeye çalışıyorum 😖
senakyl gul231 bende öyleyim ama bel ağrısı var bide göğüs uçlarımda sızı var istemsiz herşeyi buna bağlıyorum 😑🥹
senakyl alininzeynosu bende bu ay iki defa rüyamda hamileliğimi öğreniyordum varmı benden delisi a dostlar 😂