gamzebalkrz Esma006 benimde yol kesem var 5+4 şuan gebelik kesem biraz büyük çıktı haftasına göre ama bebeği göremedi hala normal mi sizce
Esma006 gamzebalkrz normal canım geç döllenme olabilir benim şuanki gebeliğim de öyleydi senin dediğin şekilkde bir hafta geç oluştu
ezel48 edoliiim ben 7+2 günlükten gördüm ilk gittiğimde sadece kese vardı korkma canım bebiş de görünür ☺️
nil_su06 @“edoliiim” bn 5+3 de gittiğimde yolk kesesi bile görünmemişti ama bugün 6+3 de kese yolk kalp atışı hepsini gördüm
Tugcemiray_ edoliiim 6 haftalıkken kese göründü 8 haftalıkken bebek göründü , kalp atışınıda ogün dinledik 🤭
mnury Benim 4+4 te kese göründü. 2 tane doktora gittim ikiside bebeği görmek ve kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi bekliyorum 7 eylülde randevum var
Rojdiyebiri edoliiim vajinal ultrasonda 6+4 de falan görmüştüm kalp sesini de duymuştum karından ultrasonda 7 haftada anca görünüyor
yasminaa edoliiim Benm de karından muayenede görememişti vajinal muayenede gördü 6+4 de gitmiştim ikinci gebelik acele etmedim kalp atışını da dinlerim diye öyle de oldu
ozgegunesssss edoliiim Ben de 5 haftalık gitmiştim sadece kese görünmüştü 10 gün sonra gidince bebek göründü. Gayet normal bi durum telaş yapmayın
mrymmsl edoliiim benimde 5+5 te Yolk salk ve kese görülmüştü hiç tedirgin olma 6+1 de de bebişim oluşmuştu cumartesi de kalp atışı için gideceğim