merress edoliiim ben de dün gittim 4+6 da gittim çok minik kese göründü 8.8 mm haftaya çarşamba gel dedi tekrar
hifal edoliiim Döllenme geç gerçekleştiyse gebelik haftası hesaplandığından daha geri olabilir. Bebek genellikle 6. haftaya yaklaşırken veya Beta-hCG değerleri yükseldiğinde netleşir yolk kesesinin varlığı gebeliğin rahim içinde başladığını gösterir
handemii edoliiim 4+5 te kese göründü 6da bebiş göründü bazen geç dölleniyormuş bazen erken bence telaşlanmayın doktor sizi ona göre çağırıyor
gamzekayaaaa edoliiim duyamadik maalesef kalp atışı var görünüyor ama duymak için çok küçük dedi bide anlamadım ama 5+5 ile uyumlu dedi hesaplayinca 6+5 ama. Yine de görmek çok iyi geldi iki hafta sonra gel dedi bakalım inşallah onda duyarım 🩷
tubaozsy Ben de çok merak ediyorum. Cuma kese randevum var 5+3 oluyorum o gün. Ama bebeği görmek için erken sanırım
gamzebalkrz Esma006 benimde yol kesem var 5+4 şuan gebelik kesem biraz büyük çıktı haftasına göre ama bebeği göremedi hala normal mi sizce
canantunca Merhaba, bende geçen hafta muayene oldum tam 5. haftamdı bizde sadece kese +yolk kesesini gördük doktorumuz bu haftalarda gayet normal dedi kalbinizi ferah tutun
leonlulu edoliiim yolc 7. Haftada belli belirsizdi bebek 8. Haftada göründü benim endişe etmeyin daha erken bebek küçücük şuan demişti doktor
Melimelike edoliiim bir de devlet hastanelerinde makineler iyi olmayabiliyor bazen ondan da tam görülmüyor
lidyaselim edoliiim ben gördüğümde 6 hafta 3 günlük dedi doktor kalp atışını da duydum 🥰 şimdi 10 haftalık