umransag mucizem_11 inşallah canım bel ağrım var ara ara kasılmalar gelıyor 4 kat merdiven inip çıktık eşimle biraz yürüdük şimdi uyumaya çalışıcam sabaha karşı belki artar
mucizem_11 umransag ilk zamanları dinlenerek geçirmek 5-6 cm den sonraki kasılmalar ve sancıları karşılamak için iyi oluyormuş enerjiye ihtiyacın olacak 🌸
umransag mucizem_11 aynen canım oda yatabılırsem anca denıycem su gelmesi ara ara devam edıyor sanırım su gelmeye başlayınca açıklık da gelıyormus peşinden
mucizem_11 umransag evet öyle diyorlar hızlandırıyor sanırım sabaha güzel haberlerini alırız inşallah 🥰
esiii1 mervefatihk günümüz aynı sizinle bebişlerin gelmeye niyeti yok bakalım hayırlısıyla gelsinler 🫠🌸
umransag Sabah saat 6 ☀️ karın ağrısıyla uyandım aşırı gaz boşalması var bağırsaklarımdan ses gelıyor bel ağrım devam , yataktan kalkmamla yine sulu beyaz akıntının gelmesi bır oldu .
pelinns umransag Suyunuz çok geldiyse bu süreçte beklemeyin çok sevindin sizin adınıza ben de 39+4 mü Ssvd yim birde cuma hazırlıklı gel dedi doktor bebek kendi gelsin diye uğraşıyorum bana da dua edin 🥰
umransag elifboyraz ikinci doğumum olduğu için biraz panik yapmıyorum galiba canım ama doğumum başladı bu belli yani ben istiyorum ki hastaneye gittiğimde biraz olsun açıklığım olsun oğlumla eşim uyuyor 1 saat falan dişimi sıkıp uyandıracağım onları ondan sonra geçeriz hastaneye
umransag pelinns inşallah sizinki de artık hayırlısıyla yola çıkar gelir beklemek çok yıpratıcı ve stres ,39+5 teyim bana da cuma günü hazırlıklı gel demişti hatta yarına randevum vardı🥹
umransag mucizem_11 geceden vardı ağrım sabah altıda kalktım karın ağrısıyla salona geldim yarım saat kadar uyumuşum sadece salonda çok ağrı çektim aşırı şiddetli değildi ama 15 dakikada 1 giriyordu şu an tekrar başladı karın ağrım sancıya dönüştürüyor en son beş sene önce doğum yapmıştım neredeyse Sancının nasıl bir şey olduğunu unutmuşum 🥲