fidanueg zeynaa16 ben dun oldum bugun de dun de yatakta uzandım bır lavaboya kalktım yemek yedım oturdum o kadar doktorum bır kac gun dıkkat et somrada agır iş yaoma devam et gunluk hayatına dedı
Denizz44 zeynaa16 Bugün transfer oldum şimdi bekleme aşamasına geçtik inşallah hayırlı haberler alırız 🤍🤲
mrve25 zeynaa16 Bol su içmeyi unutma, ilk 3 gün yarım saatten fazla yürüyüşler yapma bana da bu şekilde söylemişlerdi ☺️ Sonrasında kendini yormadan normal hayatına dönebilirsin, sağlıklı beslen ağır kaldırma ve stresten uzak durmalısın.
mrve25 Bu süreçte test gününü, o güzel çift çizgiyi bekleyen ben dahil tüm anne adaylarının kucağı dualarla, mucizelerle dolsun inşallah. Hepimiz hayırlısıyla pozitif haberleri alalım! 🤍
mrve25 Denizz44 doktorun verdiği ilaçları saat aksatmadan düzenli kullanmak ve bol su içmek dışında ekstra özel bir şey yapmaya gerek yok. İlk günlerde kendini yormadan dinlenmek ağır kaldırmamak ve stresten uzak durmak yeterli yürüyüş yapacaksan da kısa ve hafif tempoda olmalı lifli gıdaları tercih edip kabız olmamaya da dikkat et☺️ gerisi tamamen bebişin tutunmasına ve vakti geldiğinde güzel haberi beklemeye kalıyor
esmamnur Bugün bende transfer oldum 🥹 yeni eve geldim sayılır uzanıyorum, umarım sımsıkı tutunur bebeklerimiz bize 🍀
sznk 1_Ozgnn 1_Ozgnn yok aslında ilk transferse tek embriyo oluyor değil sağlık Bakanlığının getirdiği kural gereği 35 yaşına girmeden çift embriyo konulmuyor. Ama merdiven altı yerler maalesef bu kurala uymuyor birkaç yerden duymuştum. Çok fazla denetim gerçekleştiriliyor bu konu hakkında o yüzden kaliteli bir merkezde yapılıyorsa ne yaparsanız yapın ikinci embriyo koyulmuyor. Ben çok uğraştım çift embriyo konmasını istedim eşim de doktor olmasına rağmen kesinlikle kabul edilmedi ki 35 yaşına gitmeme 6 aydan az vardı.
1_Ozgnn sznk yani benim gittiğim hastanede doktor yaş kriterine bağlı çiftt embriyoyu ikinci denemelerde tercih ediyor. Ama yaş 35 yaş ve üzeri ise danışanın sağlığı elverişli ise çift embriyo transferi yapılabilir ilk denemde. Onam formunda da bu beyan yer almakta zaten 🙏🏻