1_Ozgnn zeynaa16 inşallah iki embriyo transferi yaparlar ama ilk deneme ise bazen ne olursa olsun ilk denemede tek embriyo transferi yapıyorlar ama bazı doktorlar yani insiyatifli davranabilir … ama ikinci denemede iki embriyo transferi istediğinde yapıyor ya da hiç danışana sormadan direkt doktor şansı arttırmak için kendi transfer yapıyor ☺️
sznk 1_Ozgnn 1_Ozgnn yok aslında ilk transferse tek embriyo oluyor değil sağlık Bakanlığının getirdiği kural gereği 35 yaşına girmeden çift embriyo konulmuyor. Ama merdiven altı yerler maalesef bu kurala uymuyor birkaç yerden duymuştum. Çok fazla denetim gerçekleştiriliyor bu konu hakkında o yüzden kaliteli bir merkezde yapılıyorsa ne yaparsanız yapın ikinci embriyo koyulmuyor. Ben çok uğraştım çift embriyo konmasını istedim eşim de doktor olmasına rağmen kesinlikle kabul edilmedi ki 35 yaşına gitmeme 6 aydan az vardı.
Asill01 aasunan bnm hiç belirtim olmadı canm hatta regl olcam sandım regl sancısı gbi kasık agrısı yasadım zatn belirtiler psikolojik ve ilaçlar yapıo dio doktor hemen belirti olmazmış 6.haftada başlıomuş
deniz_y 1_Ozgnn çok grçmiş oldun inşallah en yakın zamanda sağlıkla gebelik haberi alırsınız 🙏 bu p4 değeri yüksek değil mi transfer için doktor bir şey söylemiş miydi bununla ilgili?
1_Ozgnn deniz_y benim taze transfer değil natürel fet ya yüksek istiyor doktor bir gün arayla takip etti beni o yüzden doktoruma çok güveniyorum..
mrve25 zeynaa16 Hakkında en hayırlısı olsun inşallah bebişin sana tutunur da güzel haberlerini alırız, içini çok ferah tut ☺️
aasunan Asill01 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸 aminn inşallah cumartesi test günü bakalım
Asill01 aasunan amin canm darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah sende güzel haberlerle gelirsin inşallah az kalmış test gününe ewde yaptınmı hiç test
aasunan Asill01 aminn inşallah yok hiç test yapmadım hemşirem yapma dedi test gününü bekle dedi negatif görürsün belki pozitifidir üzersin kendini dedi yada testler biliyorsunuz yalancı pozitif gösteriyor en iyisi test gününü beklemek ama arada niyetimi bozuyorum sonra cesaret edemiyorum 🙈
Asill01 aasunan madem dayanmışsın bukdr biraz daha sabret canm cumartesi direk kan ver bnm 3.gün embriyosuydu transferin 5.günğ başladım 7.güne kadar bildigin bütün markaları yaptım negatif çıktı 7.gün silikti 8.gün tamamen pozitifti erken yaptım boşuna kendimi heder ettim maşallah dayanmışsın sen
Kelebekkkk34 aasunan benimde belirtim yoktu canım göğüs hassasiyetim oldu sonradan 8+3 gebeyim hala belirtim yok 😂 sağlıkla tutunsun inşallah bebişin
zeynaa16 Kızlar transfer başarıyla tamamlandı eve gidiyorum yatışa geçicem siz önerilerde ne bulunursunuz?
fidanueg zeynaa16 ben dun oldum bugun de dun de yatakta uzandım bır lavaboya kalktım yemek yedım oturdum o kadar doktorum bır kac gun dıkkat et somrada agır iş yaoma devam et gunluk hayatına dedı
mrve25 zeynaa16 Bol su içmeyi unutma, ilk 3 gün yarım saatten fazla yürüyüşler yapma bana da bu şekilde söylemişlerdi ☺️ Sonrasında kendini yormadan normal hayatına dönebilirsin, sağlıklı beslen ağır kaldırma ve stresten uzak durmalısın.