Mucizeee Hamilelik çok erkendir o yüzden açık renk çıkmıştır canım bir kaç. Gün sonra tekrar yap bak daha belirgin çıkacaktır hamilelik değeri HCG düşüktür erken olduğu için ondan koyu değil
annevebebek17 Mucizeee bende öyle düşünüyorum bu gunden gune koyulasmis hali cunku 4 uncu testim nasipse cumaya kan testi yapıcam ordada çıkar diye düşünüyorum🙏😌
annevebebek17 Btlctn banada oyle geliyor canim 4 uncu testim bu ilki hele cok zor gozukuyordu gunden güne bu hale geldi en son.. Senin ne zaman kese gorundu kalp atışı duyuldu.. Hayırlı olsun canım😁
Btlctn annevebebek17 ilk gittim kan verdim canım gebelik var dendi ultrasonda kese yok dendi 😅tabi bu baya can sıkıcı aradan iki hafta gecti gitmedim doktora internete baktım her dr hamilelik var diyordu ıkı hafta sonra gittim hem kese hem kalp atışını duydum 😂
annevebebek17 Dorukunannesi95 ay hadi insallah rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin.. Hayırlı olsun canim seninde😁
Kbr5361 annevebebek17 benim testimde böyleydi inşallah hamilesinidr en kısa zamanda kan testi yaptır canım 😍
annevebebek17 Btlctn şükür canım güzel birseyle sonuçlanmış darısı başıma inşallah hayırlısı olsun en korktuğum şeyler bakalım😊