annevebebek17 Gebelik testi yaptım bakmanizi istiyorum resim nasıl atılıyor.. Adetim 6 gun geçti yaptığım 4uncu testim bu daha koyu çıktı inşallah hamileyimdir💕
Aspenya44 annevebebek17 google a gir foto yükle yaz çıkan sitete fotoyu çek. Kopyala yap buraya yapıştır
Kbr5361 annevebebek17 benim testimde böyleydi inşallah hamilesinidr en kısa zamanda kan testi yaptır canım 😍
Btlctn annevebebek17 canım aynı şekilde benim test sonucum vardı defalarca defalarca yaptım çizgi günden güne koyulaştı be şuan 23 haftalık hamileyim hamile olmasan orada oyle bi pembelik dahi oluşmazdı hayırlı olsun inşallah 🙈😉😉
annevebebek17 Kızlar bir tanidigim gördü hamile olman için daha belirgin olmasi gerekiyor dedi gerçekten oyle mi moralim bozuldu
Merve6475 annevebebek17 yok canım o haftasına göre dedigi sekil olur senin daha yeni oldugu icin biraz daha açık renkte kimisinde senin ki kadar bile belli olmuyo
Yaser27 annevebebek17 alakası yok canım benim çok silikti şuan 23 haftalik hamileyim 😍 hayırlı olsun rabbim sağlıklı bi şekilde kucagimiza almayı da nasip etsin inşallah 🙏
annevebebek17 Merve6475 sanırım küçük daha ondan böyle gözüküyor inşallah öyledir buna inanmak istiyorum çünkü
annevebebek17 Btlctn banada oyle geliyor canim 4 uncu testim bu ilki hele cok zor gozukuyordu gunden güne bu hale geldi en son.. Senin ne zaman kese gorundu kalp atışı duyuldu.. Hayırlı olsun canım😁