naznaz2 allyslife ah çiçeğim inşallah inşallah Rabbim kimseyi bu yolda beklerken çaresiz dermansız bırakmasın isteyen dileyen herkesin kucağını doldursun Rabbim evlatlarımıza sağlıklı ömür nasip etsin 🥹❤️
allyslife naznaz2 amiiiin amiiin, inşaallah bir tanem. Güzel düşün, güzel olsun. Az kaldı, kavuşmaya az kaldı onu düşün🫠 kokusuyla, temasıyla içini eritecek🫠🤍🤍
ikicanli naznaz2 36+4 te kontrol için gittim doktor suyun azalmış ve baya katılaşmış dedi . Bebeğin gelişimi iyiydi sonra nst odasına gittim bebek çok hareket etmiyordu kaç kez nst çektirdim bilmiyorum 7-8 vardır hep hareket çok azdı . 38 i görmek istiyordu doktor ama su az hareketi de etkilemiş acil alalım dedi . Ama hiç hazır birşeyim yoktu yanımda kimse yok yarın geleyim dedim doktora. Öyle planladık sabahına aldı yani çocuğu
ikicanli naznaz2 evet evet çok şükür ,erkek bebeklerde ciğer daha erken gelişiyor dedi doktor o yüzden küveze girmedi . Ama kız olsaydı girerdi onlarda ciğer daha gelişimi daha geç oluyor dedi
naznaz2 allyslife çok sabırsızlanıyorummm her şey için bütün her şeye değecek buna adım kadar eminim çiçeğim
allyslife naznaz2 kesinlikle, o yüzden streslenip bebeğini de streslendirme, vakti gelmiş zaten, son hazırlıklarını yap kendini evini hazırla bebeğine🫠🤍
allyslife naznaz2 bol bol fotoğraf ve video çek her gün, aynı bedende son anlarınız bak tadını çıkar, kendini at sahile💖
1melekannesi3858 naznaz2 yok girmedi ama bu biraz daha küçük sanırım o yüzden girer mi bilmiyorum gayet de sağlıklı evladım.