naznaz2 Bugün 36+2 günlük hamileyim suyun az doğumun erken olabilir dedi 3 günde bir kontrole gidiyorum bu durumu yaşayan var mı
1melekannesi3858 naznaz2 haftan cook güzel sıkıntı yapma derim bebeğin kaç kilo bebek hareketleri nasıl
allyslife naznaz2 haftan da kilosu da gayet güzel, hiiiç endişelenme canım 37 term bebek oluyor zaten
ikicanli naznaz2 36+4 te kontrol için gittim doktor suyun azalmış ve baya katılaşmış dedi . Bebeğin gelişimi iyiydi sonra nst odasına gittim bebek çok hareket etmiyordu kaç kez nst çektirdim bilmiyorum 7-8 vardır hep hareket çok azdı . 38 i görmek istiyordu doktor ama su az hareketi de etkilemiş acil alalım dedi . Ama hiç hazır birşeyim yoktu yanımda kimse yok yarın geleyim dedim doktora. Öyle planladık sabahına aldı yani çocuğu
naznaz2 Bebeğin hareketleri çok iyi gelişiminde de bir sıkıntı yok sadece ben minyon olduğum için bebek de minyon olacakmış 2900 kilosu da
1melekannesi3858 naznaz2 bence minyon felan değil ayrıca ozmn suyunuz da çok az degildir yani korkulacak bişey olduğunu sanmiyorum
baharaytarr Selam, bana da aynısı söylendi. 36+5 te doğum yaptım. Haftan çok iyi hiç korkma. Bebek de o haftada çok sağlıklı oluyor. Sadece eğer regl sancısı gibi sancıların olursa göz ardı etme😌
naznaz2 baharaytarr küvezde vs kaldı mı bebeğin kilosu ne kadardı soruyorum ama tecrüben olduğu için ilk çocuğum olduğundan korkularım tavannn🥹
naznaz2 37.haftanda gelecek gibi duruyor dedi beni aşırı tedirgin etti suyun yeterli düzeyde değil muhtemelen sızıntı şeklinde sen fark etmiyorsun dedi
1melekannesi3858 naznaz2 bence alakasi yok suyun az olsa eğer bebekte gelişim geriliği ve hareket azlığı yapar
naznaz2 1melekannesi3858 hareket konusunda şöyle günde 20 kere tekmeliyorsa 10 kereye düştü yani 10 un altındaysa çok sıkıntı dedi doktorum şuanlık hareketin iyi dedi
1melekannesi3858 naznaz2 yok be alakası yok benimki gün icind 10 un altinda suyum qs gelişim geriliği var evde tık yok nst de hareketli yani hiç durmayan bı bebek
1melekannesi3858 naznaz2 gelişim geriliği var benimkinin ve suyu az o yüzden doktor takip ediyo 3 günde bir duruma göre erken doğum planlayabilirix dedi
naznaz2 1melekannesi3858 gelişim geriliği tam olarak bir bölgedeyse korkma çok çabuk toparlıyor benim 33+2 haftalıkken karın bölgesi 1 hafta geriden geliyordu bebek bisküvisi muz sade maden suyunu tüketmemle bebeğimin gelişim geriliği kalmadı benim haftam bi tık ilerde olduğu için doğum stresiyle tedirgin oluyorum
1melekannesi3858 naznaz2 yok ondan korkmuyorum benimde ikinci gebelik sorun yaratmiyo gerilik kızımda da vardı zaten
naznaz2 1melekannesi3858 sonrasında bir sorun oldu mu peki ilk çocuğunuzda doğduğunda küveze falan girdi mi
1melekannesi3858 naznaz2 yok girmedi ama bu biraz daha küçük sanırım o yüzden girer mi bilmiyorum gayet de sağlıklı evladım.
allyslife naznaz2 hiç korkma canım, su azlığında hareket azalması da çok normal ama su tamamen bitmediği sürece korkulacak durum yok. Sen dinlen bol bol, sakin kal. 37+0′dan sonra zilleri tak oyna doğsun bebeğiiin🫠 sağlıkla gelsin💖