ceylinnn__ leylizer benim de 4 güne kadar hiç bi belirtim yoktu şuan sadece yemek yemediğim zaman aşırı halsiz oluyorum o kadar
Bsra74 PinarArslan 8 haftalık oldum ara ara kasık ağrısı oluyor onun dışında çok şükür güzel geçiyor 😊
Bsra74 PinarArslan bulantın var mı canım bende olmuyor hiç normal mi acaba iki çocuğum da kusmaktan ölüyordum bunda tık yok
PinarArslan Bsra74 hiç olmadı diyebilirim ilk gebeliğimde de olmamıştı Sadece mide yanmam oluyor bazı sular kaba geliyor
Gmsy PinarArslan kahverengi sadece çamaşırda kalıyordu peceteye gelmiyordu şimdi akıntı gibi sarıya döndü
PinarArslan Gmsy ilk haftalarda normal sanırım çok fazla gelen bir şey yoksa aciliyet gösteren bir durum olmayabilir
PinarArslan Gmsy bebek tutunsun diye önlem için Bende kullanıyorum sabah akşam normal kullandığımda çok halsizlik ve baş dönmesi yaptı tansiyonumu düşürüyor. Fitil olarak kullanıyorum
ftmnrcp rumeysainan benim de 27 haziran son adet benim de 3kere felan kimyasal oldu kalp atışı duyduk ama hep bi tedirginlik var
PinarArslan ftmnrcp sağlıkla gelir inşallah içinizi ferah tutun iyiye yorun ki hep güzel şeyler olsun
PinarArslan Gmsy genelde doktorlar fitil olarak öneriyor, ben istememiştim ama sonra mecbur kaldım çünkü tansiyonum çok düşüyor 4 yaşında da bir kızım var onunla ilgilenemiyorum o yüzden fitil olarak devam ettim yan etkisi olmuyor
mom00 Kızlar idrarda enfeksiyon çıkan oldu mu 9+2yim bugün kontrole gittim idrar da enfeksiyon çıktı doktorum urocare diye suda çözülen toz verdi gece yatarken yaptım ki tuvalete çıkmamak için
Gmsy PinarArslan ben o kadar ilgisiz bir doktora denk geldim ki bana nasıl kullanacağımı bile söylemedi reçeteye yazmış
PinarArslan Gmsy ben burda da çok okudum genelde çoğunluk fitil olarak kullanıyor. Aynı ilaç hem ağızdan hem vajinadan kullanılıyormuş bunuda tekrar ilacı fitil olarak alıcam sanmıştım İlk gebeliğimde de kullandım ama yatarak geçtiği için hiç halsizliğimi falan hatırlamıyorum