Gmsy PinarArslan kahverengi sadece çamaşırda kalıyordu peceteye gelmiyordu şimdi akıntı gibi sarıya döndü
Sine_M PinarArslan olabilir evde bir kızım daha var ister istemez onun istekleri vs derken genelde hareket halindeyim
PinarArslan Sine_M evet benimde bir kızım var 4 yaşında istekleri hiç bitmiyor :) ama olabildiğince dinlenerek geçiriyorum ilk gebeliğim ikiz olduğu için 19. Haftamda serklaj olup 28. Haftaya kadar yatarak geçmişti
leylizer ceylinnn__ benimde son adet 1 temmuz , bende hiçbir belirti yok haftaya doktora sorucam bu kadarı normal mi diye. Sadece tokluk hissi sonrası hafif bulantı geliyor
ceylinnn__ leylizer benim de 4 güne kadar hiç bi belirtim yoktu şuan sadece yemek yemediğim zaman aşırı halsiz oluyorum o kadar
Eceee_ Benimde bugün 8 hafta oldu💖 Geçen hafta kalp atışını duymak için gittim duydum da doktor bana bir ay sonra tekrar gel dedi nasıl dayanıcam bilmiyorum
ilaydabyrktr 4+2 bugün sol kasıkta ciddi saplanma hissi gerilme baskı hissi var ve midem çok yanıyor hanımlar sizde de böyle mi ?
PinarArslan ilaydabyrktr mide yanmam oluyor bugün biraz hareketli geçirdim 1 saat önce falan ayağa kalkarken sağ tarafımdan bir ağrı girdi kramp gibi 2-3 saniye sürdü geçti
PinarArslan Eceee_ özele gidiyorum normalde devlet takiplide olayım diye cumaya sıra aldım bakalım cuma günüde gidicem :)
Eceee_ ilaydabyrktr ay benimde ilk gebeliğim 8 haftalık oldu çok biliyormuş gibi burda şöyledir böyledir demeye başladım 😂insan tecrübe kazanıyor ya
ilaydabyrktr Doğum tahmini 2 Mayıs gösteriyor bakalım süreçte bizi neler bekliyor daha henüz kalp atışını duymadım keseyi de görmedim ne zaman görebilirim acaba tam kaçınca hafta 6 diyen de var 5 diyen de
PinarArslan ilaydabyrktr 5te görünmeye biliyor vajinadan bakıp görülebiliyor ama 6da görünmesi lazım sanırım 6+4 te kalp atışını duyduk biz
Eceee_ PinarArslan PinarArslan bende öyle yaptım pazartesi gittim devlete ilk defa şansıma doktorum çok ilgiliydi inşallah senin de öyle olur
PinarArslan Eceee_ ay inşallah bir kere gittim dr hiç memnun kalmadım bu sefer başka doktora aldım bakalım artık her şey nasip inşallah iyi bir doktora denk geliriz
rumeysainan Bende 1 Temmuz son adet🌸daha önce düşüklerim oldu normal şekilde kalp atışı ve kese görememiştik bu sefer çok heyecanlıyız kalp atışını duyduk endişe hiç bitmiyor ama 🎀💖
ftmnrcp rumeysainan benim de 27 haziran son adet benim de 3kere felan kimyasal oldu kalp atışı duyduk ama hep bi tedirginlik var