ozgbk Benim ilk verdiğimde kana bebeğin dna sı tam karışmamış dediler, ikinciye tekrar verdim o 1 haftada çıktı. Ama sürecin tamamına bakarsak 2hafta beklemiştim..
dalyaluna35 Bu firmadan firmaya degisiyor benim yaptırdığım firma 5 is gununde çıkmıştı bir arkadaşımın 2 hafta bir arkadaşımın 3 hafta sonra çıkmıştı
sue2 merve_buse iki kez vermek zorunda kaldım birinde 6 günde çıktı kanda dalgalanma var dediler ölçemediler tekrar kan aldılar, ikincisinde de bugün 7. Günüm hala çıkmadı o kadar pişman oldum ki Fetal DNA verdiğime zaten 14. Haftama geldim boşu boşuna bir dünya para vermişim gibi oldu 😞
damlayas merve_buse bizim tam 10 günde çıktı. yurtdışı ayağı olan bir firmada yaptırmıştık, sonuçları 10 iş günü demişlerdi ama 10 günde çıktı 🫠
istanbullugelin27 Gizru evet ben çok memnundum. Gelip evden kan aldılar. 2 gün içinde Amerikaya ulaştı. 1 hafta sonrasinda da sonucu öğrenmiş oldum
Gizru istanbullugelin27 Anladım. Çok teşekkür ediyorum bende haftaya çarşamba günü vereceğim kanımı. Çok heyecanlıyım bekliyorum sabırsızlıkla 🙏🏼✨
istanbullugelin27 nurevsan66 bence herkesin yaptırma sebebi hastalık var mı yok mu bunu öğrenmek içindir, cinsiyet için o kadar para verilecek bisey degil tabi bu benim düşüncem. Benim daha önceden dış gebeliğim, düşüklerim olduğu için doktor tavsiye etmişti.
istanbullugelin27 nurevsan66 umarım size söylenen gibi bir şey yoktur. Herkesin çocuğu sağlıklı olsa kimsenin içinde şüphe olmasa keşke
nurevsan66 istanbullugelin27 keşke ama biraz da labaratuvar hatası gibi de geliyor herkeste benzer şeyler çıkması sonrasında normal olması biraz değişik geldi bana ama fetal DNA yı araştıracağım çok geçmeden gerekirse bizde yaptıralım 20 cı haftada yapılıyor anladığım kadarıyla detaylı tarama snrası yaptırada bilirim diye düşündüm ama yanlış mı olur detaylı tarama 20+1 de yapılacak çünkü
damlayas nurevsan66 nurevsan66 çok şükür bizim down sendromu riskimiz yoktu fakat doktorumuz ikili taramanın doğruluk oranı düşük olduğundan direkt fetal dna yaptırmamızı tavsiye etti, ben 12. haftamda fetal dna yaptırdım. Fetal dna sonucu gelene kadar doktorlar da cinsiyet için tahminde bulunabiliyordu aslında, bence de kesinlikle cinsiyet için yapılacak bir şey değil genetik hastalık yönünden tarama asıl önemli olan