_Ebrukaracan06_ yeliz1923 ay sorma bide su mu ne birikiyormuş onu patlatıcaklar 1 2 saate doğrun akşama kalman dedi
Sibel_10 _Ebrukaracan06_ yolun yarisi bitmis zaten nefesini al ver guzelce insallah kolay gecsin aminn❤️
Sibel_10 _Ebrukaracan06_ insallah sag salim dogurup kucagna alrsn ikinizde saglikla ckn hastaneden bir nefeste kurtul allahin izniyle ❤️
umransag _Ebrukaracan06_ kız ne oldu ne oldu Allah iyiliğini versin doğuramıym diyordun bak bir gecede değişir dedim sana inşallah kolaylıkla kurtulursun Allah yardımcın olsun🥹🤲🏻
_Ebrukaracan06_ umransag ayy bacım sorma gece lavaboya gittim ayıptır söylemesi tuvaletten sonra biraz suyum geldi sonra gittim yattım 2 3 dk sonra geri kalktım bir anda boşaldı suyum 6 cm açıklık varmış
umransag _Ebrukaracan06_ hey maşallah inşallah su gibi doğum olur bir an önce kurtulursun darısı başıma
_Ebrukaracan06_ umransag amin inşallah kuşum bir yandan suni sancı veriyorlar harbi dedim dedim aha da dogrucam😂😂
umransag _Ebrukaracan06_ Allah yardım etmiş canım bir avazda kurtarsın inşallah zaten yolu bitirmişsin artık 1 saat daha dişini sık💕