hallas _Ebrukaracan06_ Allah yardımcınız olsun inşallah bir avazda doğurmayı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
_Ebrukaracan06_ sevimlipandahii sancım var suyum çok fazla geliyor 3.30 5 cm açıklık vardı şimdi kaç bilmiyorum
yeliz1923 _Ebrukaracan06_ Maşallah bi avazda çok kolaylıkla doğurun inşallah bende 3. Normal olacak bekliyorum sabırsızlıkla 🥰😍
_Ebrukaracan06_ sevimlipandahii doktor 2. Gebelik olunca hızlı açılman olur dedi bakalım doktorlar hemşireler çok ilgili
feyzaciim _Ebrukaracan06_ kız az önce gülüyorduk postta maşallah sana hık diye doğur inşallah güzellikle sağlıkla gelsin bebişinnnn 🥲❤️
_Ebrukaracan06_ feyzaciim inşallah kuşum suni sancı takıldı gelmiyor gelmiyor dedim bugün fırtlatıcam😂
_Ebrukaracan06_ yeliz1923 bacım karanlık yollara girdik beyaz ışıgı göremedim henüz gelen giden yokluyor alttan
Sibel_10 _Ebrukaracan06_ insallah sag salim dogurup kucagna alrsn ikinizde saglikla ckn hastaneden bir nefeste kurtul allahin izniyle ❤️
_Ebrukaracan06_ yeliz1923 ay sorma bide su mu ne birikiyormuş onu patlatıcaklar 1 2 saate doğrun akşama kalman dedi