ridra mom2_1 dün gece bence öyle oldum biraz yemek geç saate kaldı derken vücudum da batmalar bolca tuvalete git gel gece 3 e kadar uyuyamadım. Bir sade sofa toparladı sonra uyumuşum tavsiye ederim
zynpiremm mom2_1 yemekten hemen sonra gaviscon için mide yanmasını beklemeden, çok faydasını görürsünüz. Boğaza kadar tırmanınca tahriş edip daha çok yakıyor
Elifalyw1 zynpiremm bende ck çekiyorum midemden 2 kutu pronat bitirdim cok iyi geliyordu gaviskon aldim bu sefer midemi bulandiriyor ve hic kesmiyor yanmayi anlamadim 🙃 tadi da ayi
zynpiremm Elifalyw1 2 kaşık içebilirsiniz gaviscondan iyi gelecektir ama midenizi bulandırmasına bişey diyemem 🥲 Benim kulaklarıma kadsr çıkıyor yanma çok sıkıldım bi doğursaydım
nursenasu27 BloomingMama 6 buçuk aydan sesleniyorum her gece sürekli emmek istiyor doğru düzgün duş almayı unuttum ama yinede her şeye değiyor işte Rabbim her şeyin sabrını veriyor
surpriz_anne ikizlerkadini ben de bazen çok fena Vajinal kaşıntı oluyor :((( bir de elimde ayağımda bazen avuç içleri ama böyle haşır huşu kaşınma değil kaşıntı için acaba kan verdiniz mi
rozdemirq Kızlar 4+2 günlük gebeyim ve resmen adet sancısı gibi ağrı girip cikiyor sizce normal mi bide modem aşırı yanıyor bogazima kadar hissediyorum
asgul88 Haftadayım uykumlar haram oldu modunda geziyorum geceleri kramplar tuvalet dönerken kasılmalar birde bu durumda çalışıyorum korkuyorum bigün otobüste horhaya horlaya uyuycam diye😂😂😂
ikizlerkadini surpriz_anne komple vücudum kaşınıyor gecen ay cildiye ye gittim kremler ve hap verdi asla geçmedi artıyor bütün vücuduma yayıldı 1 eylul de randevum var o gun kan tahlili alırsa cok iyi olur doyamıyorum artık kaşıntıya 🥺