hunilii BloomingMama aşkım seni üzmek istemem ama önümüzdeki bir kaç sene böyle geçecek😂 önceleri deliksiz 3 saat uyusam yeter diyeceksin sonra deliksiz 4-5 saat uyusam diyeceksin sonra ne zaman gece deliksiz uyumaya başlayacağım diyeceksin tam çocuk gece uyumaya başlayınca benim gibi ikinciye hamile kalmazsan 3-4 sene sonra deliksiz uyumaya başlarsın 😂😂
betull02 Bende 25 haftalık oldum. Uyku konusunda çok sıkıntı çekiyorum şimdiden. Lavaboya kalkıyorum geliyorum önceden olsa uyurdum şimdi uyku gidiyor gözümden bir daha asla uyku yok gözüm kapalı kalbim gitmiyor o da gündüzleri beni çok yoruyor. Hasta gibi oluyorum. Kaburga ağrılarım arttı. Ah analık ne delisin.
mom28_ mom2_1 31 haftalığım 20.haftadan beri her gece aynı reflüden yatamıyorum ağlayacak oluyorum Gaviscon sadece öneriyor o bile fayda etmiyor soğuk süt içiyorum bide sakız dediler Onuda dedim pek fayda etmedi
biranbirbe @“BloomingMama” ben de çok sıkıldım eskisi gibi uhumak istiyorum bir de hep düşünüyodum bir ben mi uyku problemi yaşıyorum
Sude_G06 BloomingMama bende uyuyamıyorum 2 aydır bir yandan sıcaklar bir yandan ağrılar kramplar uykuya dalmak işkence gibi uyumak istiyorum sırf gece deliksiz yatmak için sabah 6′da ayakta oluyorum ama ne gün içerisinde uyuyabiliyorum ne gece uyusam bile bir saatte bir kalkıyorum artık sırf uyku yüzünden hasta olacam diye korkuyorum uykusuzluk yüzünden baş ağrısı baş dönmesi yaşıyorum artık bir çare bulamadım maalesef…
saadeett mom2_1 benimde midem çok yanıyor ben şu an 37+5 im. 6. Ayım dan beri yanıyor. Artı olarak benim reflümde var o da çok tetikliyor bana doktor gaviscon şurup verdi bir nebze rahatlatıyor. Başka deneyimlediğim şey de dondurma
saadeett Sıcaktan, kol uyuşmasından, evet sürekli tuvalete gitmekten uykular haram oldu. Gece sabaha kadar balkonda oturuyorum serin diye.
Spor BloomingMama ayyyy bide ben varimm sabah kalkıp çarpa çarpa gidiyorum kendime gelene kadar zaten akşam oluyor 25 gündür böyleyim ya bebeğimde gündüz uyuyor gece gözleri fildir gibiii 😒😄😴
gul_m2735 Benim şuan gözlerim kendi kendine kapanıyor ama yatağa girdim mi fal taşı gibi açılacak sonra hava aydinlanana kadar dön dur
dilarengin alynaksee bio oil ,badem yağı ve Hindistan cevizi yağı kullan. Her duştan sonra bio oili mutlaka sür. Gebeliğim boyunca kullandım maşallah sıfır çatlak şuan 39+5 im bir haftadır aksattim diye alt kısımdan çatlak belirdi