kullancfm Benimde 15 aralık hayırlısı ile🎀🎀 2. Kızım olacağı için kıyafet, beşik, araba vs gibi hazırlıklarım olmıcak. Vakit yaklaşımca kendime bişeyler alırım. Sonrası doğumdan sonra😍😍🎈
kayamoomss Semaaa__ 25 hafta 10 aralık tahmini dogum alışverış yapmadım henüz kıyafet için sezonun degişmesini bekliyorum eylül sonu başlarım
gmzbs Semaaa__ yok hicbirsey yapmadim, doktor simdilik sorun edilecek birsey degil dedi. Bazi cihazlardan da kaynaklaniyor diye dusunuyorum ben
Melooom0203 Semaaa__ 22+1 olduk normalde 24 Aralık erken doğum olacağı için aralık başı gelicek hiçbişey yok ortada sadece ıkı elbise bi ayakkabı aldık cınsıyrt heyecanıyla bide dün babası gelinlik tarzı bişey sıparıs vermiş yıllardır hayalıymış 🫣🤣
merveeei hatice13445 suyum azalmış maalesef onunla uğraşıyorum bugun de şeker yükleme testi yaptıracağım siz yaptırdınız mı
hatice13445 merveeei yaa henüz doğumunuza çok var neden azlamış olabilir ki, benim suyum iyi çok şükür. yok şeker testi yaptırmadım bir sonraki randevumda yaptırabilirim
merveeei hatice13445 inşallah içiyorum bol bol havuç suyu da içiyorum katı meyve sıkacağı bile aldım kendim sıkıp içiyorum jfjfjfj