Semaaa__ Ben tam 24+ 2 oldum 12 aralık doğum olucak denildi sizde durumlar ne bakalım alışverişe başlandı mı 😃🌸
alpmom_ Semaaa__ 22+4 olduk 👼🏻 Kıyafet alışverişi yaptım sadece beşik ,bebek arabası vb bidahaki ay alacağız inşallah 😊
ipeksakarya Semaaa__ 118 gün kaldı 🫡 23+1 🤰 doğumumuz 24 aralık gözüküyor ama minik kızım ne zaman gelmek isterse o zaman kavuşucaz 🥰
Semaaa__ alpmom_ bende aynı şekilde dolabını babam aldı kıyafetleri annem aldı tabi bizde aldık baya biri büyük biri küçük 2 beşikte abim ve yengem aldı birde istanbul belediyesinin gönderdiği yeni doğan paketi var 😃
gmzbs Semaaa__ 25 haftalik oldum bugun, programlar 8 aralik gosteriyor, bebek 1-2 hafta onde gidiyor bakalim su sicaklar bi bitsin ben baska birsey istemiyorum ya 🙈🫠
Semaaa__ gmzbs gerçekten öyle yaaa bu arada bebeğin önde gitmesi için herhangi bişey yaptınız mı benimki günü gününe gidiyor
gmzbs Semaaa__ yok hicbirsey yapmadim, doktor simdilik sorun edilecek birsey degil dedi. Bazi cihazlardan da kaynaklaniyor diye dusunuyorum ben
Alara6161 Semaaa__ 23+5 normalde benm hesaba göre 38.hafta 3 aralığa denk geliyor ama doktor iki Peşpeşe sezeryanın var erken gelir bu dedi korkuyla günlerimi yaşıyorum 28. Haftamda sadece hastanede giymeye kıyafet alırım bi kaç takım bebişe çantasını da o zaman hazır ederim çok şiddetli ağrılarıma erken gelir diyince alışverişi hemen yapmak istemedim duruma göre bakcaz.
esem_ 14 Aralıkta doğum planlanıyor inşallah 🤰✨ Heyecan tavan, yavaş yavaş ufaktan eksikleri tamamlama vakti geldi diyorum 🎀 Kış bebeği olduğu için alışverişi nasıl yapacağımı tam kestiremiyorum 😅