hunilii berill__ ohoo bebiş geç bile kalmışsın başla tabii aslında hamileliğim başından itibaren eğer bir sorun yoksa doktorlar hep hareketli gebe istiyor benim doktorum yüzme, pilates, yoga, yürüyüş hangisini yapabiliyorsan yap kendini yormadan demişti
berill__ hunilii yaaa aşkımmm korkutmaa 🥹 bişi olmaz dimi🥹🥹 düzenli olarak zor belki ama haftada 4 5 gün çıkmaya çalısıcağım🙂↔️
hunilii berill__ tabiki de bir ley olmaz sadece sağlıklı bir gebelikte hareketlilik hem anne ve bebeğe iyi geliyor hem doğumu kolaylaştırıyor, her güm yürüyemesen de evde YouTube da elçin Demirel var hamile pilatesi ya da evde yürüyüş egzersizleri için videoları var kendini çok yormadan nefes nefese kalmadan onlara da bakabilirsin
berill__ hunilii kesinlikle haklısın. Yapacağım Allah’ın izniyle ☺️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi🐣
ync94 28+1deyim. Hamileliğin başından beri yürüyüş yapıyorum. Öncesinde de yapıyordum. Öncesine nazaran daha az yürüyorum tabi o ayrı :)
ozlem_syy berill__ ben 7. haftadan itibaren başladım yürümeye. çok uzun yürümüyorum , yorulduğumda banka oturuyorum. ama hergün birazda olsa yürümeye özen gösteriyorum. korkuyordum düşük olurmu diye sonra halter kaldıranları bile gördüm.😂
berill__ ozlem_syy şuan kaç haftalıksınız. Allahın izniyle bende düzenli bir sekilde yürüyüşlere başlayacağım çünkü sona yaklaştk🧚🏻♀️
seherxxx berill__ malesef ben cok yürüyemedim kanamam oluyordu max yarım saat sabahları serinlik yürüdüm bazen de aksamları rutinim hiç olmadı
gorenler Bu havada nasıl yürüdünüz bravo ben bayılacak gibi oluyorum dışarı çıkınca😬. Evde bantta yürüyorum.
ggamzeskur berill__ doktorum gebeliğimin başından beri egzersiz yapıp yürüyebileceğimi söyledi. Hızlı kilo almaya başladım çünkü hem fiziksel olarak iyi geleceğini de biliyordum. 9.haftadan sonra haftada 2 gün üşenmezsem yürüdüm yarım saat kadar. Arada ara verdiğim zamanlar oldu üşeniyor insan. 28.haftadayım hala yürüyorum haftada en az 4 gün 1 saat bazen 50 dk. Vajinal doğum için bol bol hareket et dedi doktorum.
berill__ ggamzeskur evet hareket etmek lazım yaa mutlaka bende başlayacağım ama bu sıcaklarda cok zor anca aksamları serinlikte
ggamzeskur berill__ kesinlikle çok zor sıcaklarda. Haklısınız. Heleki ben Aydında yaşıyorum bugünlerde 41 derece hava. Akşamları yürümeye çalışıyorum sizin gibi
ozlem_syy berill__ şuan 9+1, bugün doktordan geldim. hatta doktor yürüyüş yapıyor musun diye sordu. herhangi bir sorunum yok elhamdulillah. gebelik önceside hergün yürümeye özen gösterirdim. sağlığınız için devamlı yürüyüş çok iyi olacaktır. 🙏😇
berill__ ggamzeskur benim doktorum zaten öğlenleri sakın çıkma dedi beyaz tenlisin bide sakın çıkma akşamları çık dedi. Hamileler gerçekten öğlen çıkmasınlar yaa aşırı sıcakkk🙂↔️🙂↔️
roserose0 berill__ baştan beri yapmak gerekiyor aslında ama ben de pek yapamadım açıkçası ne kadar erken o kadar iyi