berill__ Kızlar 31 haftalığım. Ve yürüyüşlere henüz baslamadım sizce başlamalı mıyım sizler ne zaman başladınız aksamları yürüyüşlere
allyslife berill__ hiç beklemedim bile, gebeliğimin başından beri hareket halindeyim. Gebelikte yürüyüş ne hikmetse doğuma yakın başlanacak bir şey gibi görülüyor burada🤦🏻♀️ oysa genel sağlık ve bebeğe kan akışı için de bol bol hareket ve yürüyüş gerekli..
seherxxx berill__ herhangi bi riskli durum yoksa en baştan başlasaydın keske 34+1 nefes nefese kaldım yarım saat yürüdüm.
yenidenanne18 berill__ riskli durumunuz yoksa başından itibaren yürüyebilirsiniz çok da iyi gelir kan akışınız hızlanır ödem vs minimum seviyede olur☺️
berill__ allyslife işte aşkm ben genelde hep evdeyim cikmiyorum oyle disari falan yürüyüş de yapmıyorum sonlara dogru yaklastikca artık aksamları başlasam mı yürüyüşe bilemedim
berill__ allyslife aşkm bugün hastaneye gittim sekerin yok dedi🥰 bide bebis bas asagi duruyor cok sukur sona dogru boyle gitse de normal doğum yaparım insallah❣️
seherxxx berill__ malesef ben cok yürüyemedim kanamam oluyordu max yarım saat sabahları serinlik yürüdüm bazen de aksamları rutinim hiç olmadı
berill__ yenidenanne18 evet ama cok yürüyüş de iyi değilmiş galiba yani yarım saat sizce yeterli oluyormu
yenidenanne18 berill__ yani dediğim gibi riskiniz yoksa 45 dk 1 saat bile olur hatta şeker tansiyon hastalarına da çok iyi geliyor hareket dengeliyor. benim ilk gebelikte problemim yokken doktorum başından beri 1 saat yürü derdi yürüyüş yapardım. şimdi riskli gebe grubundayım istirahat ediyorum
sucukluyumurta07 berill__ en basından beri yürüyorum. 12. Haftadan beri plates yapıyorum. Hergün 30 dk yürüyüş yeterli demişti doktorum. Normal zamanda da hareket halindeyim.
temmuzonbir berill__ yürüyüş fazla hareket etmek ve gündüz dışarı çıkmak yasaktı tansiyon düşüklüğünden kaynaklı 25 haftalığım 1 hafta önce yasaklarım kalktı çok fazla abartmamak şartıyla dedi doktorum günde 1 saat yürüyoruz eşimle akşamları evdede daha aktifim
Parsology berill__ yürüyüşün haftası olmaz ki ben gebeliğim boyunca yürüdüm yüzdüm 39. Haftada kulaç falan atıyordum denizde hızlıca da doğurdum aktif olmak her zaman iyidir
berill__ Parsology iste aşkm 31.haftaya geldim ben öyle cikip yürüyüşlere düzenli bir sekilde yapmıyorum tabi disari cikiyodum illa ama surekli aktif yuruyus yoktu ama baslayacagim insallah ya normaldoğum da istiyorum Allahın izniyle
Parsology berill__ başla başla gerçekten bunalırsın otur otur hiç gerek yok kış hamilesiydim takıyordum kulaklığı yağmurun altında kapüşonu geçirip yürüyordum tempolu tempolu manyak gibi 😂 son ay ım yaza geldi işte o ay da paso yüzdüm zaten
berill__ Parsology ohh miss valla 😆☺️ Ama eşim tek başıma çıkmama izin vermiyor mecbur akşamları onu bekleyeceğim🫣