Seymatrkay humma Seni yalnız bırakarak yıldirmaya ve çocuğu aldırmana sevk etmeye çalışıyor. Mesaj atarak nabzını ölçmüş. Dik durman gerek. Onla ve onsuz bebeginle yoluna devam etmen gerek. Zaten yalnız yaşıyormussun. Çok zor olacak ama tek başına kalsan bile bu adamla olmaz.
ARYa143 humma aldırmaktan kork, babalık yapmamasındsn korkma İnsan böyle zamanda belli olur, yapamacayak adam için de kendini üzme emanet o bebek otursun da dua etsin sahip olmak için neler veren var 😒😕💜
Havvali humma Bebek odasını 2 buçuk yaşında yaptırdım. Park uatakta gayet mutlu yaptıyordu. 4 çekmeceli sifonyer bebeğimin her şeyi sığmıştı. Hayırlısı olsun hakkımızda zor bir durum bir anne için, Allah eşinizin göğsüne merhamet versin inşallah
Semaaa__ humma gene sizin kararınız ama bence aldırma ayrıca zaten olmaz diye içine boşalmak ne ya cahillik sözde avukat olucak
Semaaa__ humma bacım kusura bakma ama herşey zevk değil yaptıysa bi hata mecburen arkasında durucak hem eminim o bebek ilk doğduğunda onu ilk gördüğünde bütün fikri değişicek
asil15 humma aslında iyi olmuş diycem ama işte hamilesin Allah boyle adamlarin iki yakasını bir araya getirmesin inşallah eee şimdi ne yapmayı düşünüyorsun
Seymatrkay humma Bacım buradaki herkes evli. Sana birşeyi diyorlarsa yaşadıkları içindir ya da kadın oldukları içindir. Bak dediğim çıktı iste. Böyle biri ile evlenilir mi? O kadın yine çok sabırlı imiş ki buna 10 sene katlanmış. Olan yıllara olmuş.
Seymatrkay humma Aaa belli idi bacım. Serefsiz. İlk evliliğinden belli imiş. Çocuk istemeyen biri. Olunca ödü koptu. Sorumluluk almak istemiyor.
Semaaa__ humma boşa o zaman ablacım ne diyim yani nikah iptal etmek ne ayrıca şu an konuşman gereken kişi biz değiliz büyükleriniz
arasmom0101 humma yapmadan önce düşünseydi allahallah var mı öyle yap yap aldır sakın bu günaha vebale girmeyin
fikretbaciniz humma bi yandan üzüldüm bi yandan sevindim kendi canına hiç acımadan kıymak isteyen birinden ne koca ne baba olur inşallah evladınla çok güzel bi ömür geçirirsin
eeren humma bir bebek haberiyle gelinen sonuç bu mu gerçekten ? İnşallah bu post en baştan beri şakadır.