tuanaalan allyslife humma ne triplimi şaka yapıyor olmalısın zerre takma sen nasıl tahammül ediyorsun allah sana sabır vermiş bacım 😅 ben olsam tokadı yapışturır babalığından emin olmayan o adamı direk terk ederdim yazık vallahi bide en zor haftana giriyorsun tirp mi çekeceksin bide takma vallahi
loewebaby xxlnmez burdaki prosedürü bilmiyorum, ben yurt dışındayım, orada kürtaj ilaçları yasal, önce içtim sonra bebek düştü, sonra kalan parçaları almaları için ameliyata girdim
aslhnkrts9 humma ben 3 yıldır 1+1 de çocuk büyütüyorum odası dolabı vs yok çocuğum hiç aldırmayı düşünmedim bile . İyice saçmalamış babalık yapmayacak dşye korkmandan ziyade şu durumda hamile halinle ortada bırakmasından neden korkmuyorsun nikah yok bişi yok yanlış anlamada neye güvendin
humma aslhnkrts9 hamile olmak suç mu hanımefendi ekonomik özgürlüğüm malım mülküm var çocuğun psikolojisi önemli burda ben değil.
aslhnkrts9 humma ben suç demedim şuan aldırmanı isteyen doğursan da bakmayabilir evet ekonomik özgürlüğün var kimseye muhtaç değilsin okey buraya kadar . Bebeğe sahıp çıkmazsa yaşayacağın süreç çok yorucu olacak ben kınamak yada kızmak için yazmadım yanlış anlaşılmak asla istemem önündeki süreç zor , evladına tabiki asla ve asla kıyma . Ben eşim olduğu halde bebek bakımında zorlanıyorum tek bakmak daha yorucu olur . Senin durumun şartlar herşey çok yerinde tek başına da bakabilirsin şuan zor bi durum ne desek olmuyor . Umarım sürecin en kolay şekilde sana nasip olur hayatın güzellikle dolu olur
__cansu_ humma yani korunmadıgınıza göre hamile kalacagınızıda tahmin etmeniz gerekirdi bikereden bişey olmaz demekte komik bu adam senin arkanda durmaz yazık olmuş
insomnia123 humma ne saçma bir kelime ne demek istiyor ? Tek başınıza mı yaptınız çocuğu .Keşke daha dikkatli davransaydınız ortada resmi nikah bile yokmuş.Yani tavrını göz önüne alınca bir daha düşünün demek geliyor içimden.Her şeyin kötü gittiği senaryoda bebeğinize maddi manevi destek olabilecek misiniz aileniz varsa durumu nasıl karşılarlar onların tavırları sizin için önemli mi? Bunların hepsini düşünmek lazım.
insomnia123 xxlnmez resmi nikahı olmayam kişiler yasal sürede gidip aldırabilir.Evli kişilerde eşin imzası gerekli.
insomnia123 xxlnmez 1983 yılına kadar evet yasaktı☺️Herhangi bir sağlık gerekçesi olmaksızın 10. Haftaya kadar yasaldır.Ağır anomaliler ve anne sağlığını tehdit eden durumlarda sağlık kurulu raporu ile süre sınırı olmaksızın gebelik sonlandırılabilir. Tecavüz gibi bir durumda suç sonucu oluşan gebeliklerde ise Türk Ceza Kanunu uyarınca 20. haftaya kadar kürtaja izin verilir.Evli kadınlarda eş onayı gereklidir ancak anne hayatını tehdit eden bir durum varsa eş onayına ihtiyaç yoktur.
Seymatrkay humma 10 sene kadından dolayı çocuk olmamış belli. Demek ki çocuk istememis hiç ki tedavi yöntemine de gitmemiş. Kadın istemiş reddetmiş. Kadın da boşanmış. Türkçesi bu. Böyle bir adamdan hayr gelir mi allasen.
humma Seymatrkay ben ayrıldım çalışmıyordu falan filan diyor ev dağınıktı yemek yapmıyordu lüks yaşamak istiyordu birikim yapamadım diyor
khruanbing humma ayar oldum tüm mesajları okuyunca adama direkt evlenmeyelim ben çocuğu istiyorum tek başıma üstesinden gelirim de bence tavrı ne olacak
humma khruanbing bana bir kaç saat önce selamm nasılsın napıyorsun yazmış cevap yazdım telefonunu kapatmış tek tık mesaj ya içimde öfke sinir bile yok değişik bir ruh halindeyim hani böyle ona kızmak geliyor içimden birde gelmiyorda bir de kararlılığımı görünce babalık yapıcak gibi hissediyorum
Luise humma Sakın aldırma o da bi can yazık yani eşin de kusura bakmasın mecbur babalık yapmaya sen tek başına yapmadın çocuğu sorumluluktan kaçmasın bi zahmet
humma Luise bende aldırmak istemiyorum ama böyle kaçması yalnız bırakması çalışıyorum işten geldim manevi olarak bir destek ne güzel olurdu
khruanbing humma böyle bi adam babalık yapsa nolur anca sana zulüm olur sorumluluk alacak bi tip gibi durmuyor kendini düşün yavrunla
Luise humma eninde sonunda kabullenecek merak etme çünkü başka şansı yok çocuk doğunca babalık duygusu hissediyor genelde erkekler
Seymatrkay humma Seni yalnız bırakarak yıldirmaya ve çocuğu aldırmana sevk etmeye çalışıyor. Mesaj atarak nabzını ölçmüş. Dik durman gerek. Onla ve onsuz bebeginle yoluna devam etmen gerek. Zaten yalnız yaşıyormussun. Çok zor olacak ama tek başına kalsan bile bu adamla olmaz.
Seymatrkay humma Yalan söylüyor. Koca 10 sene. 10 sene böyle birine kimse katlanmaz. Çünkü çocuk yok. Çocuk olsa çocuk için katlanilir.
balmumu2 humma Bacım seni üzmek istemem ama seni bu durumda bırakan kaçan bir adam ne bir koca olur ne de bir baba bende anne baba ayrı büyüdüm çok zor oluyor çocuk için olan çocuğa oluyor bir baba faktörü çocuk için çok önemli ama annelik duygun onu aldırmaya yetmeyebilir karar senin çok üzüldüm adına