cileklimilkshake27 Esraa00 eşimin işleri yoğun bu ara gidemiyorum 😂 ondan haber bekliyorum bi oğlum var tek başıma da gitmek istemiyorum birlikte öğrenmek istiyoruz inşallah
cileklimilkshake27 SuEr_Tu1512 Benimdr ilk oğlumu 13 haftalıkken öğrendim doktor %80 erkek diyorum dedi
cileklimilkshake27 Esraa00 göstermedi bebiş kendini maalesef doktor tahminde bulunsam sallamış olurum umutlandırırım en iyidi haftaya tekrar gel dedi
zeze4545 damlx benim de tam sizinkiyle aynıydı hafta tahmin etti doğru çıktı mı acaba bu hafta da yapılan tahmin
damlx zeze4545 erkekler daha erken tahmin ediliyor. Gerçekten erkke çıktı. Kızlar biraz saklanıyormuş
Esraa00 cileklimilkshake27 olsun geç olsun güç olmasın beklemek ayrı bir heyecan 😍bide bence anne hissediyor az çok sen ne hissediyorsun 💕💙
zeze4545 happybus7 doğru çıktı mı peki sizin benimde bu hafta da söyledi özeldede ki doğrumudur bilmiyorum erken gibi
happybus7 zeze4545 evet doğru çıktı. Zaten alenen gözüküyordu ultrasonda da :) cihaz kaliteliyse belli oluyor. Kilosu olan hanımlarda biraz sekebiliyormuş
SuEr_Tu1512 eminemiy Bende ilk oğlumda özelde 13te %80 erkek dedi öyle öğrenmiştim. İkinci oğlumu devlette 17de öğrendim. Bakalım bunu kaçta öğrencez
eminemiy SuEr_Tu1512 benim tekrar gitmem lazım kizlar içime o kurdu soktu meraktan catlicam 14+1 olduk şimdi yarın gidip tekrar sorucam 😁
eminemiy SuEr_Tu1512 ikili tarama testinden bahsetmedi bile o olması gereken bir şey mi 14 haftadayım zamanı da geçti bu konu hakkında bilgisi olan var mı