cileklimilkshake27 Kızlar bugün 11+3 oldum özel hastanede cinsiyeti ne zaman öğrenebilirim randevu almak istiyorum birde çok merak ediyorum
2prensesannesiiii cileklimilkshake27 sizin haftalarda öğrenmiştim kızlarımı🥰 yani tahmin etmişti 14 16 haftalarda netlrşmişti
SuEr_Tu1512 cileklimilkshake27 Bende yarın 11+3 olucam ve kontrolüm var ayrıca ikili test vericem ama hiç sanmıyorum devletin söyleyeceğini, doktor bana 3,4 hafta sonra gel der büyük ihtimalle o zaman gittiğimde tahmin yapabilir diye umuyorum 🤷🏻♀️
erkekannesi01 cileklimilkshake27 ilk hamilelikte tam 12 haftalıkken öğrenmiştim Buda öyle olur diye düşünüyorum o yüzden tam 12 de gideceğim 🙈
cileklimilkshake27 2prensesannesiiii doktorun ultrason cihazının iyi olduğunu biliyorum gösterirse eğer bebiş kendini bence bana da tahminde bulunurlar 🫶
busramisra Bende 12. Haftaya girdim ama daha net olsun diye 13. Haftanın sonunu beklemeyi düşünüyorum daha iyi değil mi
happybus7 11+2de gösterdi benimki ama zaten fetal verdiğim için biliyorduk. Doktor da öğrenmemiş olsaydınız bu kadar erken söylemezdim doğru bulmuyorum demişti 🥹
zeze4545 happybus7 doğru çıktı mı peki sizin benimde bu hafta da söyledi özeldede ki doğrumudur bilmiyorum erken gibi
princesmom_ cileklimilkshake27 Bende özele gittim ama 15. Haftamda öğrendim biraz da bebeğin pozisyonuna bağlı ya
damlx cileklimilkshake27 fetalde öğrenmiştim ama ultrasonda 11+1 de gördü doktor. Tamamen özel hastanenin cihazlarına bağlı
zeze4545 damlx benim de tam sizinkiyle aynıydı hafta tahmin etti doğru çıktı mı acaba bu hafta da yapılan tahmin
SuEr_Tu1512 cileklimilkshake27 13 ve 15te sormuştum söylememişti daha doğrusu bacakları kapatıyor demişti 17de öğrenmiştim oğlumu. Ama ilk oğlumu özelde 13.haftada %80 erkek dedi öyle de çıktı
cileklimilkshake27 SuEr_Tu1512 Benimdr ilk oğlumu 13 haftalıkken öğrendim doktor %80 erkek diyorum dedi
cileklimilkshake27 Esraa00 eşimin işleri yoğun bu ara gidemiyorum 😂 ondan haber bekliyorum bi oğlum var tek başıma da gitmek istemiyorum birlikte öğrenmek istiyoruz inşallah
makbs cileklimilkshake27 ben 17.haftadayım hala öğrenemedim doktor 13. Haftada tahmin etti sadece 19. Haftayı bekliyorum kesinleşsin diye 😀