Yenianne10 sancılarım vardı . Önce sürekli bek ve pelviks ağrıları vardı çok yürüyüp yoruluyorsun yaa o şekilde sonra düzensiz sancılar başladı düzene girdi. 10 dk bir e düştü suyum geldi gece. Açılmam vardı zaten 4 cm. Hastaneye gittiğimde 5 cm olmuştu. Hemen bi el muayenesi ve nst bağlandı ama sancılar gelince yerimde duramıyorum. Allahtan kesik kesik gelip gidiyor. Ebeler ilgilendi zaten nefes kontrolü konusunda. Doğumhane ye alındım. Tabi alınmadan önce 15 dakika falan suni de verdiler ıkınma kuvvetli olsun die. Tam a yakın diyip masaya aldılar . Tutuncam yerleri napmam gerektiğini söylediler . Başlarında beceremedim bağırmaya çalıştım. Sancı aralığında gücünü topla sancı gelince kolları çekip ıkın it kaka yapar gibi şeklinde .doktor geldi aldı makası kesti attı ama hiç hatırlamıyorum acısını tek odaklandığım bebeğimi çıkarmak😄 1 saati aşkın süre masada ıkınmakla geçti benim zor oldu doğumum. Dikiş kısmı zor oldu benim için çünkü 5 kex iğne yapılmasına rağmen uyuşmadı. Ama olsun dayandım mecbur. Doğumhane ye girmem ve çıkmam 2 saati buldu. İçte ve dışta dikişlerim fazla. 11 gün oldu hâlâ ağrısı acısı var tabi herkesin böyle olcak değil. Korkma iyi düşün iyş olsun 😊 bi şekilde iyileşecek sonuçta