kalbimdekiminik fikretbaciniz civil ya da ebebek her neyse o zaman oraya gittiğimde bakarım farklı renkleri var mıydı kullanışlı mı tek elle kapatılıyor mu
fikretbaciniz gencannee_ evet cnm bende ikiz arabası var o ara onada bakmıştım hoşuma gitmişti yatırılıyor çok rahat bence
fikretbaciniz kalbimdekiminik aşkım benimki ikiz arabası var onu bile tek elle kapatıyor eşim ben genelikle üşeniyorum kapatmaya ama oda bence tek elle kapanıyordur ikiz araba tek elle kapanıyorsa o hayli hayli kapanır bi yeşil bi siyahı var
kalbimdekiminik fikretbaciniz aklımda bulunsun puset var ama bebek arabası yok eşim zamanında alalım demişti sonradan çok pişman oldum kısmetse alacz bu sfer
lokismommy kalbimdekiminik benim aldığım joie mirus model yenidoğandab itibaren kullanılıyor çift yönlü
kalbimdekiminik fikretbaciniz eşimin kucağındaydı 😅😅😅zaten pek bi yere gitmişliğimiz yok araba ile gidiyorduk zaten sonrasında kucaktaydı ama uyuduğunda çok kötüydü eşim söyleniyordu niye izin vermedin alayım diye 🤣🤣
fikretbaciniz kalbimdekiminik ay valla ben adla yapamam bebek arabasız oğlumun 9 aylık kırıldı rwzil oldum sağolsun 3 ay eltiminkini kulandım
lokismommy kalbimdekiminik yok bitanem benimki bunun çift yönlü olanı 3 hafta falan olmuştur alalı 6 bine aldım e bebekte indirimdeyken
kalbimdekiminik lokismommy peki biz nerden bilecez indirimleri 😥mesaj geliyor değil mi üyeyim zaten ben