gencannee_ https://ty.gl/s9us8tofqg5pg Bu bebek arabası nasıl uygun fiyatlı iyi görünüyor travel kullanmak istemiyorum böyle bebek arabası istiyorum önerebileceğiniz varsada öneriye açığım
fikretbaciniz gencannee_ bende trendyoldan ilk oğluma aldım berbattı bunda da zaten millet yorumlara aldandık aldık demişler ama hem çok hantalmış hemde çok çabuk kırılmış Ben joie öneririm
lokismommy gencannee_ bacım ben joie mirus aldım e bebekte 8den 6 bine düşmüştü çok sağlam kaliteli bide aşırı hafif 6.8 kilo ağırlığı var
duru_vv gencannee_ taşıyacak olan sizseniz bence en hafif olanı alın hem çocuk hem araba ben çok zorlanmıştım bide üst katlardaysanız işkence gibi oluyo
emosunanasi gencannee_ Ben civilden Kanz marka aldım çok memnunum tek elle açılıp kapanıyor ayrıca çok hafif ve tekerlekler 360 derece dönebilen ve tek parça aldım pusetli değil puset tak çıkar ötekini tak hiç benlik değil ve 9 bine almıştım
fikretbaciniz gencannee_ aşko ben aldım 25 kg ye kadar taşıma garanti dedi çocuk 9 kg oldu aran aparamparça ve asla sorumluluk almadılar joie hem sağlam hem kaliteli 10 bin gibi bi fiyatı var araştırsan 6-7 ye de var
fikretbaciniz gencannee_ anladım canım inşallah gönlüne göre bulursun ama benden sana tavsiye dandik bişey alındı mı ikinciyi almak zorunda kalan çok kişi gördüm
gencannee_ fikretbaciniz uygun fiyatlı olup iyi olanlar var aşkoda travel arkdaşım önerdi memnunum iyi dedi ama travel kullanmak istemiyorum
fikretbaciniz gencannee_ doğrudur cnm ben memnun kalmadığım için söylemek istedim başa fiyat aralığını da yaz ona göre öneriler gelir
fikretbaciniz lokismommy bende onu önerdim çok güzel ve uygun o kadar bütçesi yokmuş daha uygun aroyor
fikretbaciniz gencannee_ Trendyol benşm 10 bine aldığıma 25 bin yazmıştı çok komisyon farkı kötüye e bebekte 6 bin
fikretbaciniz gencannee_ evet cnm bende ikiz arabası var o ara onada bakmıştım hoşuma gitmişti yatırılıyor çok rahat bence