hilalibrahimm 2prensesannesi0 belkide yerleşiyordur canım ilaç fln kullanıyor musunuz şuanda hastalığınız için onlar fln Allah korusun yan etki yapmasın hamileyseniz
hilalibrahimm 2prensesannesi0 hmm benimde aynı oldu hatta ilk zamanlarda hep oldu yerleşmeye çalıştığı için yarın bı gdiin siz sağlık ocağına inşallah hamilesinizdir çok sevindimmm şimdiden,💙😍
2prensesannesi0 hilalibrahimm teşekkür ederim iki prensesim var önceliğim sağlıklı hayırlı evlat olması tabi gönlum erkek bebekten yana dualarınızda beni eksik etmeyin 😍
hilalibrahimm 2prensesannesi0 ya benimde Kızım var 5 yaşında buda oğlan hamile insanın duası kabul olurmuş gönlünde yüreğinde ne varsa rabbim en güzelini versin inşallah 🤲🏼🥹🧿
2prensesannesi0 hilalibrahimm Amin Allah razı olsun Rabbim seninkilerini de bağışlasın sana sağlıkla doğur inşallah
hilalibrahimm hilalibrahimm maşallah ne güzel birer yaş var aralarında biz de 3 kız birer yaş var aramizda
2prensesannesi0 hilalibrahimm evet ikisini beraber büyüttüm sonra 5 yıl ara koydum olmaz diye düşündüm Rabbim nasip etti
hilalibrahimm 2prensesannesi0 ne güzel rabbimin var bildiği neden olmasın kız yaşın kaç daha 27 tazeciksin
hilalibrahimm 2prensesannesi0 bak görürsün hamilesin sen yarın git bak sağlık ocağına kesin yanı hamilesin
2prensesannesi0 hilalibrahimm merhaba cnm şimdi beta verdim sonucum 138,74 çıktı haber vermek istedim yani muhtemelen 2 haftalik değil mi