2prensesannesi0 25 Temmuz son adet tarihim 9 Ağustos ta tek ilişki oldu 3 gündür adetim gecikiyor bugün awoks test yaptım silik çıktı belirtilerim de var 15 günde hemen idrarda belli olur mu anlamadım bilen yorumlar mı yarın kan vermeye gidecegim
hilalibrahimm minnos34 bence gidin hamile olabilirsiniz benim de 4 gün gecikti 2. Ciye hamileyim 6.ayımdayim
minnos34 2prensesannesi0 bendede aşırı uyku hali var bide göğüs hassasiyeti ama daha reglime 3 gün var test yaptım çıkmadı da
hilalibrahimm hilalibrahimm benimde aynı böyleydi hatta en dandik olanını aldım ben test böyleydi aynı
2prensesannesi0 hilalibrahimm bende yanıltıcı olabilir diye umutlanmak istemedim benimde 3. Gebeligim üstelik pcos hastası ve hiç tedavi görmedim
hilalibrahimm 2prensesannesi0 Allahtan umut kesilmez demeyin öyle vardır rabbimin bir bildiği banada haber verirmisiniz lütfen merak ederim ama bence hamilesiniz içimde bir his var
2prensesannesi0 hilalibrahimm ama şuan karnım çok ağrıyor yani sanki her an adet olacakmsm gibi sancı var
hilalibrahimm 2prensesannesi0 belkide yerleşiyordur canım ilaç fln kullanıyor musunuz şuanda hastalığınız için onlar fln Allah korusun yan etki yapmasın hamileyseniz