Dezehs Erenbalim canim zaten onlarda bilio sanci o kadar yuksek ki krsi anlasilmiyor bile ama cocuk dogduktan sinra biraz agri oluyor ama somradan uyusturup dikis yapiliyor
EsrAlmila Erenbalim Konyada özel hastanede yaptım. Güzel düşün güzel olsun Rabbim kolaylık versin inşallah 🤗🐣🙏
Ersozburcin Erenbalim yani sanırım doktorun tecrübesi çok önemli epudral normalde çünkü sen pek bişi hissetmiyormuşsun doktor sancıyı nst de görüp ıkın diyormuş biri başlık açmıştı epudral normal doğum diye ona bak görebilşyorsan derim bnde bakıyorum
Erenbalim GuelGltkn bence doktor acimasizmis ben her turlu o aciyi anlarim ya herkes anlar bence ne bileyim 😄
Erenbalim Zuleyhakaan bende neye inanicagimi sasirmis drum dayim biri uyusturuyo diyo biri uyusturmuyo ozelde uyusturup devlete uyusturmuyolar heralde dusunuyorum kararsiz kaldim 😄
2cocuk2kopek Erenbalim Bence uyusturuluyirdur canim cunku kimi insanin agri esigi cok yulsek oldugundan agrilari sancilari hissetmiyor bu insanlarida capa canli kescek halleri yoktur heralde
Bilgeferhat Erenbalim bizim 2 yakınımız da ebe hemşire annem sormuştu uyuşturuyorlarmış bir de kesilmesi hem anne açısından hemde bebek açısından aslında daha sağlıklıymış
Gebeyimm [bilinmeyen] o anda uyuşturuuorlar zaten öncesinde değil doğumhaneye hazırlıklı giriliyor merak etme