Erenbalim Ersozburcin onu bir arastiricam bakalim ya riskli diye duydum ama yapan kisilere sormak lazim aslinda onu
Ersozburcin Erenbalim yani sanırım doktorun tecrübesi çok önemli epudral normalde çünkü sen pek bişi hissetmiyormuşsun doktor sancıyı nst de görüp ıkın diyormuş biri başlık açmıştı epudral normal doğum diye ona bak görebilşyorsan derim bnde bakıyorum
Erenbalim Bettby 😄her doktor bir degil sanirim ya kimiside uyusturmadan canli canli kesip dikiyo dedi kafam iyice karisti valla ya
Selvis Erenbalim benim çok kesmiş canım. Kişiden kişiye değişir belki doğumun kolay olur hiç kesi atılmaz . Benim zor oldu ondan bol kesili bol dikişliyim. 1 aya iyileşirse dua yeter bana 😊
EsrAlmila Erenbalim Konyada özel hastanede yaptım. Güzel düşün güzel olsun Rabbim kolaylık versin inşallah 🤗🐣🙏
Erenbalim Dezehs 😄dogum sancisini bilmiyorum ama o mutlaka olucak tabiki onu biliyorum sadece keserken uyusturmalari gerekiyo uyusturmamalarina anlam veremiyorum sadece
Dezehs Erenbalim canim zaten onlarda bilio sanci o kadar yuksek ki krsi anlasilmiyor bile ama cocuk dogduktan sinra biraz agri oluyor ama somradan uyusturup dikis yapiliyor
Erenbalim Zuleyhakaan bende neye inanicagimi sasirmis drum dayim biri uyusturuyo diyo biri uyusturmuyo ozelde uyusturup devlete uyusturmuyolar heralde dusunuyorum kararsiz kaldim 😄
GuelGltkn Erenbalim almanyada hemsireydim ögrenci zamaninda doguma girdim 😄 uyusturmadan dikis atti doktor bende sordum ebeye acimiyo mu diye yok o an anne sadece bebegine kavusmanin sevincini yasiyo dedi 😄
Erenbalim GuelGltkn bence doktor acimasizmis ben her turlu o aciyi anlarim ya herkes anlar bence ne bileyim 😄
Betul123456 Erenbalim yok kızartma yemiyorum zaten tatlı şeylerden tiskindim nerde ekşi tuzlu şey var onları canım istiyor