youaremyprayer masella canım en üsttekinde çook bi silik gölge gibi bişey görüyorum ama fotoğrafı siyah beyaz gibi yapıp renk ayarlarıyla oynasana bi belki daha belli olur🥹🤲
masella youaremyprayer ayyy bilmiyorum. Bu ay gecikmeden test yapmayacaktım bu silik çizgi batağına yine düştüm off😭 şimdi var mı yok mu diye düşün de dur🥹
bebekisteyen masella inşallah belki kameradan dolayı burada gözükmüyordur eğer sen çıplak gözle görüyorsan vardır ben de iki gün önce yapmıştım hiçbir çizgi çıkmadı yani çıplak gözle de görülmüyordu erken test yapmak çok kötü bir şey ya vallahi ben kendimi tutacağım artık
masella bebekisteyen bu ay söz vermiştim kendime. Bu silik çizgi batağına düşmeyeceğim gecikince yapacağım diye. Ama göğüs hassasiyetim kasık ağrım ve akıntım olunca dayanamadım yine yaptım🫠🫠🫠
bebekisteyen masella offff dayanamıyoruz ya kadınlar çok aceleci oluyor erkeklere göre eşinize söyleyin tutsun sizi ben öyle yaptım çünkü o silik testte geriyor insanı
Pinkoloji masella aman bende adet gecikince yapıcam diyordum kendime ama nerdeeeeee, dün sabahın 7 sinde test yaptım 😥
masella bebekisteyen eczanelerin ve internetin bana test satmaması lazım sanırım kendime engel olmam için😭🤣🤣🤣🤣🤣
Pinkoloji masella canım bende en alttakinde hayali bir çizgi görüyorum gibi ama çok erken daha. Dpo 12 yi yap bence de tekrar. Benim yarın Dpo 12, dün akşam kahverengi çok az akıntım oldu, sabahta çok az geldi. Sanırım eleniyorum ben bu ay
masella ekinci7227 2 gün sonra çizgi netleşirse var diyeceğim ama şuan çok silik yalancıda olabilir o yüzden sevinmiyorum🫠
eaydin1 masella bende 12 13 pik 14 ü silikleşme gördüm belirtim coktu bugun dayanamadım test yaptım 🫣 ilk üç dakikada cıktı
masella eaydin1 belirtilerin neler bu arada? Benim aşırı göğüs hassasiyetim var. Ara arada akıntım oluyor.