masella Kızlaaar 13 ağustos pik 14 çatlama gördüm dpo9 bugün. Yarın sabah test yapmak istiyorum ama korkuyorumda🥹 benim dpo6dan beri kremamsı sulu akıntım var ve 2 gündür göğüslerim sızlıyor ve şişti. Regl belirtiside olabilir ama dpo 9 olan test yapan pozitif gören var mııı? Belirtileriniz neler?
youaremyprayer masella benim de çatlama 15 iydi sanırım ve yaklaşık 4-5 gündür ara ara kasıklarımda sancı oluyor sol tarafımda birkaç defa elektriklenme gibi bişey hissettim ve iki gündür filan beyaz akıntım var ….. birkaç test yaptim ama negatif.. belki de erken daha.. Bilmiyorum. Adete 1 hafta var gibi.
eaydin1 masella bende 12 13 pik 14 ü silikleşme gördüm belirtim coktu bugun dayanamadım test yaptım 🫣 ilk üç dakikada cıktı
masella Pinkoloji dpo12de bir sürpriz olur 🤔 bende yarın yapmayı düşünüyorum. Alsında gecikene kadar unutup yapmayacağım diye söz vermiştim kendime ama duramıyorum😭
Pinkoloji masella bende yapmıcam dedim ama yaptım dayanamadım. Bu ilk denememdi, kısmet diyorum artık. Ne yapalım zamanını Rabbim bilir 💓
Pinkoloji masella benim kahverengi sarı gibi akıntım oldu akşam, kasığımda agrıyor, sanırım erken regl olacağım bu ay.
ekinci7227 Benimde 28 bat bekliyorum bakalım adet olacak gibi sancı gelip gidiyor bende 10 gün Kala başladı işte bide göğüs dokununca ağrı oluyor
ekinci7227 masella beklerim ben ya 1 senedir her ay test yapmaktan sıkıldım artık psikolojim bozuldu gerçekten artık test yapma hevesim bile kalmadı düşün
masella youaremyprayer dpo7 8 gibi çok erken. Genelde 9dan 10dan sonra en net 12den sonra çıkıyor. Benide kremamsı akıntı ve göğüslerimin şişip ağrıması şüphelendiriyor benide.
ekinci7227 bebekisteyen aynn öyle ya çok zor rabbim tez zamanda her isteyene nasip etsin inşallah yanı sırada bizlere
masella ekinci7227 dayanabilirsem 12. Gün test yapacağım. Dayanamazsan yarın korka korka bir test yapacağım 🥹
masella @Pinkoloji @ekinci7227 @youaremyprayer @bebekisteyen kızlar ben dayanamadım test yaptım ama ne gördüm bilmiyorum😏 dpo10 bugün 
youaremyprayer masella canım en üsttekinde çook bi silik gölge gibi bişey görüyorum ama fotoğrafı siyah beyaz gibi yapıp renk ayarlarıyla oynasana bi belki daha belli olur🥹🤲
Pinkoloji masella canım bende en alttakinde hayali bir çizgi görüyorum gibi ama çok erken daha. Dpo 12 yi yap bence de tekrar. Benim yarın Dpo 12, dün akşam kahverengi çok az akıntım oldu, sabahta çok az geldi. Sanırım eleniyorum ben bu ay