littlebean yldzz01 ben mhrsden baktığımda hep detaylı ultrason bakılmamaktır yazıyordu ama bakılıyor mu yine de?
yldzz01 littlebean cam sakura bakiyor diye biliyorum ama diger hastaneleri bilmiyorum eger randevy bulamadiysaniz instgramdan barış boza ona mesaj atin detayliya girmek istediginizi randevu bulamadiginizi yardimci olur biz öyle yapmıştık
miniktirtilim sedaib ilk kızımda 20de girmiştim ama ikinci kızımda 23dr girmiştim kesinlikle 23 daha iyiydi görüntü hareketler herseh o kadar belliydi ki 3 hafta çok büyük fark ediyor cidden. Şimdi nasipse 24 haftalikken gireceğim
DenizAda_ sedaib 20-24 arası bence 21 22 en ideali bende 20 haftada gittim herşey netti 21 gibi gidecektim randevu yoktu neyse bir sorun çıkmadı herşeye detaylı 1 saat baktın
sedaib DenizAda_ bende 20. Hafta da girmeyi düşünüyorum hazır randevu bulabilirken ileri haftalara bırakırsam randevu bulamam günüm geçer diye korkuyorum çünkü İstanbul da çok zor bulunuyor kaç arkadaşım günü geçti giremedi 🤷♀️
DenizAda_ sedaib benim gittiğim yerde inanılmaz yoğun arada zor buldum şansıma 20. Haftaydı işte diğer hafta olsa olmaz mı dedim doktor çok yoğun anca bu hafta sizi araya alabilirim dedi. Zor bulunuyor randevu
anonimisss sedaib 23 haftamda gittim randevu olarak detaylı yapılmamaktadır yazsa bile alın ben öyle aldım yapıyorlar gayet çam sakuraya