sedaib Kızlar Merhaba, sizce kaç hafta olduğunda detaylıya girmemiz gerekiyor? kaç haftalık daha uygun olur ?
gul_trn sedaib canım eğer devlete talipliysen 21-22 haftalarda giriliyor doktor randevunuzu almanızı söylüyor zaten eğer yoğun bi hastaneyse özel hastaneye gidiyorsanız o size kalmış detaylıya girip girmemek Size bağlı siz isterseniz detaylı yapıyorlar
Prensesmom_ sedaib 18-22 haftalar arasında giriyorsunuz sonrasinda almıyorlar . Bebek büyüdüğü için ultrasonda belli olmuyor sonrasinda diye
sum_doa sedaib ilkinde 20. Haftada devlette yaptırdım ikincisini 23+5 de özelde yaptıracağım 24. Hafta sonmuş sanırım
sedaib _mom24 gul_trn Teşekkür ederim, randevu zor bulunduğu için gününü ayarlamaya çalışıyorum hangi haftaya alsam diye. Devlete takipliyim şuan ☘️
gul_trn sedaib randevu bulamasanız başka devlet hastanesi bölümünden de sıra alabilirsiniz eğer yine bulamasanız sizi özele yönlendiriyorlar parayla yaptırmanız için eğer yine yer bulamadım derseniz perinatolojiye yönlendirip orda baktırtıyolar
sedaib yldzz01 20. Haftaya falan randevu bakayım ben bi o zaman eğer erken derlerse beklerim yine artık 🤷♀️
yldzz01 sedaib devlet bakiyor 20. Haftada canim zaten zor bulunuyor randevu istanbulda yasiyorsan cam sakura iyi bakiyor detayliya ve randevu olarak çabuk bulunuyor arttirmislar polikinlikleri aksam saatleri bile varmis baktirdigim Doktor oyle demisti
sedaib yldzz01 oraya gideceğim bende birkaç gün daha bekliyorum o zaman 20. Hafta iken randevu bulurum 15 gün sonraya falan artık
littlebean yldzz01 ben mhrsden baktığımda hep detaylı ultrason bakılmamaktır yazıyordu ama bakılıyor mu yine de?
yldzz01 sedaib eger randevu bulamazsaniz instgramdan barış boza ya mesaj atin oradaki peritanoloji bolumu doktoru hemde cok iyi alaninda direk size mesajla randevu veriyor bulamazsaniz
anonimisss sedaib 23 haftamda gittim randevu olarak detaylı yapılmamaktadır yazsa bile alın ben öyle aldım yapıyorlar gayet çam sakuraya
yldzz01 sedaib ben ikili taramada testi icin yazmistim direk mesajla randevu verdi arkadasimda detayli icin yazdi onada ayni sekilde vermisti