pembeniz Babyy_Mom bu arada doktor yönlendirmeside çok önemli. Bana suyun gelirse yada kanaman başlarsa bekleme gel dedi halbuki kanamam gelmemiş ve ben biraz daha evde çekerim diye beklesem Allah korusun çok farklı olabilirdi. Mesela suyumu hastanede doktor son dakika patlattı hiç gelmemişti öncesinde. Her doğum kendine özel siz bol bol hareket halinde olun özellikle son haftalarınızda faydasını görürsünüz inşallah
Babyy_Mom pembeniz pembeniz Sağ olun, Allah razı olsun. Cümlemiz inşallah. 🙏🏻🌸🤗 Ne çok panik ne de çok sakin olmak doğru değil, biraz daha tetikte kalmakta fayda var anlaşılan. Dikkat edeceğim mutlaka. 🤗
Esraaaaay serpilllga oyyy maşallah tek sağlıklı sıhhatli olunca geçer inşallah rabbim kolaylık verir Bende doğum için bekliyorum bakalım nasıl olacak inşallah kolay geçer dua edin banada ilk doğumum olacak biraz kaygılıyım ister istemez yaa
serpilllga Esraaaaay benim ilk doğumum oladar rahattıkı normalde ikinci doğuma vs kolay derler tam tersi ya doğru hekime denk geldim diye bilmiyorum ama cok kolay ve tahay bir doğum olmuştu
aylosum Maşallah hayırla büyütün ev kuşunuzu 🤲💕 Gözümün önüne gelen ilk şey her yer kan olmuştur halılar batmıştır 🤦🏻♀️ Başak burçlu olmak.
serpilllga aylosum ayyy evet ya yer hep kandı halım daha yenı yıkamadan gelmişti benim oğlum ilk yaramazlığını yapıp halımın içinden geçti 😂😂😂 yavrum başak burcu olmayım diye acele etti sanırım son iki günle aslan burcu
Esraaaaay serpilllga Ayyy rabbim bizede kolay dogumlar nasip etsin inşallah şu gibi gelip geçsin bende Çarşamba sezeryan olacağım inşallah
serpilllga beneklikartal onu bilmiyorum ama kesmek doğru değilmiş sadece . kordon ile kalması sağlık açısındanda artıları çok
serpilllga temmuzonbir ama öamaşır giymeyip yere düşseydi çok pişman olurdum beklediğime. bin şükür ki bir anda elbisenin altına çamasır giyme kararı aldım. bebiş direk çamaşırıma düştü
seydanurdemir serpilllga Yırtığınız olmuş mu peki hastaneye gidince diktiler mi? Ve kaç haftalıkken geldi ?
Aysel461 serpilllga benım de 3. Doğumum olacak Ikıncı de hızlı olmuştu ama sizin üçüncü anladığım kadarıyla çok daha hızlı olmuş acaba benım de hızlı olur mu böyle
seydanurdemir serpilllga 38 haftalık üçüncüye hamile ben bunu beğendi 😯😅 neyse ki ikinizde iyiyseniz sorun yok rabbim bana da böyle kolay doğum nasip eder inşallah 😀
serpilllga seydanurdemir Benden daha kolay ve konforlusu olsun inşaiiah çoook amin. oğluş dursaydı bugun tam 39 haftalık olcaktı
seydanurdemir pembeniz Bende hastaneye gittikten 1 saat sonra doğurdum gittiğimde 5 cmydi açıklığım sonra birden tam açıklık oldu doğurdum ikinciyi
Sadeceanne2 miramoms_ ablamda 2.dogumu idi evde son hazırlıklarını yaparken beni aradı hazırlan diye 😄 20 dk sonra. Aradılar evde doğum yaptı ambulansla hastaneye götürdüler diye salak kaynanası evde göbeğini kesmiş ondan 1 hafta yoğun bakımda kaldı şükür şuan 13 yaşında kocaman kız ablam diyor ki sancı bir geldi kilodun içine doğdu 😄😄😄 Oluyor yani.
serpilllga Aysel461 diğer doğumlarınız nasıldı. benim ikiside yine hızlı olmuştu. sancımın artması ile açılmam hızlı ilerliyor ve doğum başlıyor. oğlumda 9 gibi açıkmam arttı doğumhaneye alındım 9.18 gece dogdu. ama geceden sancı çektim. kızımda hiç sancım yoktu anide suyum geldi hastaneye gitti 6 cm açıkma ile doğum odasına aldılar 1 yada 1.5 saate doğum yaparsın dediler 20 dk sonra doğum başladı. o sebeple buda çok hızlı oldu. neye ugradığımızı şaşırdık. ama bebeği hissediyordum ve evde olmamın korkusu ile asla kendimi rahat bırakamadım farkında olsam yatağıma giderdim ama evin içinde 4 dolandım. nasıl sancıyı rahat çekerim diye kaç pozusyon değiştirdim.
Aysel461 serpilllga benım ilk doğumda fikiş vardı ıkıncıde dikiş yok dedıler üçüncüde olur mu acaba sızın nasıldı