@bilgeze 25 Haziranda ovitrelle vuruldum, doktor sonrasında çatlayıp çatlamadığını kontrol etmek için çağırmadı. Ama kasık ağrım vardı çatladığını hissettim. İğne günü ve 36 saat sonrasını değerlendirdik. İğneden sonra 8. Gün dayanamadım test verdim beta 12 çıktı. Yükleme varmı diye 9. Gün tekrar kan verdim beta 9 a düşmüştü. Olmadı kesin dedim. 10. Gün idrar testi yaptım evde negatif çıktı. 11. Gün sabah tekrar idrar testi yaptım çok hafif silik çıktı. 12. Gün sabah tekrar yaptım çok az koyulaşma vardı. Hemen acile gidip kan verdim 18 çıktı beta. Doktorum takip edeceğiz dedi. Ben yine dayanamadım sabahına tekrar kan verdim 52 olmuştu. Doktorum gözümüz aydın yükseliyor dedi. Hiç umudum yoktu açıkcası sürekli negatif görüyodum. Sonra kese görmeye gittim 5 haftalık iken doktorum iki kese var ama biri sanki içi sıvı dolu oluşum gibi duruyor dağıladabilir yada kese olabilir. Kesin bişey diyemiycem dedi. Bir kese kesin vardı ama ikinci den emin değildi 2 hafta sonra tekrar kontrole gittim iki kesenin içinde de bebek vardı çift yumurta ikizi kalp atışını duyduk. Şu an 10 haftalığız. Sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz.