rumeysa_5567 Kızlar etkisi ne zaman biter,bu süreçte olan varsa sizin nezaman bitmişti etkisi..❤️🙏🏻 ovitrelle 16 ağustos’da vuruldu..
Star5823 rumeysa_5567 10,11 günlerde normalde çokkk seyrelmesi gerekiyor canım ama buna da güven olmuyor tabi. Metabolizma yavaş çalışınca iğne etkisi de daha uzun sürebiliyor en güvenlisi 14.günde kan testi deniliyor. inşallah 2-3 güne testin koyulaşır ve tam işaret verir 🙏
rumeysa_5567 Nero45 herkesin vücudu farklı canım sanırım kimisinin ki daha geç bitiyormuş daha erken bitiyormuş
rumeysa_5567 Busracan_ aiiiyyy çok sevindim benim 3 yumurtam oluşmuş doktorum cogul gebelik şansın yüksek dedi, senin kaç yumurtan vardı canım🌸
rumeysa_5567 dilan128_ ya aslında dün kasık ağrılarım olmaya başladı bugün de ara ara adet sancısı oluyor karnım ağırıyor bazen bel ağrısı gelir nadiren
diloslili rumeysa_5567 ya aynısı bende de var ben de salı günü vuruldum iğneyi iki gündür regl sancım var çok fena. normal mi bilmiyorum ilk iğnem daha 🥺
aselinannesi1223 rumeysa_5567 merhaba iğne olmasada bende benzer bir süreç teyim bende 2 yumurta büyüdü 17-18 çatlama olur dedi tahmini doktor iğne vermedi ama dediği gibi oldu bata 9 gün var çok heyecanlıyım ya inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür bu ay 🥲💞
rumeysa_5567 diloslili benim 2.iğnem ilkinde bebeğimi kaybettim onda ki belirtileri hatırlayamıyorum ama iğnenin içinde hcg olduğu için tamamen fiziksel ve psikolojik olarak hamilelik gibi sinayaller veriyor canım 🥹🌸
diloslili rumeysa_5567 inşallah güzel haberler almak nasip olur canım💕 ben bu ay için umutsuzum yani kafamdan hemen ilk ay olacakmış düşüncesini çıkardım ama kasık ağrıları mahvetti beni iki gündür yürüyünce falan çok başlıyor. hayırlısı olsun inşallah 🙏
aselinannesi1223 rumeysa_5567 evet maalesef ya aylardır o günü bekleyip hayal kırıklığı yaşamak çok üzdü ama bu ay ayrı bir umut var içimde 🥲
rumeysa_5567 diloslili hepimize inşAllah aşkım, niye öyle umudunu yitiriyosun, güzel düşün ki güzel şeyler olsun, rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip eder inşAllah🩵
rumeysa_5567 aselinannesi1223 evet cok zor bu süreçler ben ikizlerimi kaybettim 1 yıl sonra tekrar bebegimi kaybettim bu 3. tedavi artık insan elinde bebeğini istiyor ama herşey nasip kısmet, rabbim ol desin yeter ki onun için sabredicez🌸🙏🏻🩵
rumeysa_5567 Star5823 inşAallahhh canım🌸 şuan iğne günü hariç 7.gün sayıyorum 2-3 günde mümkün müdür acaba koyulaşması
Star5823 rumeysa_5567 testlerde tutunma olup hcg arttığı anda koyulaşma olur bu ne zaman olacğaına bağlı yani geç tutunma olursa 14ten sonra bile yeni koyulaşmaya başlayabilir
Busracan_ @dilan128_ ilk hiç belirtim yoktu 5 haftalık iken başladı ama çok yoğun geçiyor şu an 10 haftalığız, kilo verdim. Bulantı ve kusma mahvediyor beni