pengumommy emin1333 ama hiç endişe etmeyin bugün doktora kuvez mevzusunu sordum bazen 34 haftada gerek duyulmuyor 40 haftada doğan bebek bile giriyor dedi 😅
emin1333 pengumommy öyle mi inşallah kalmazlar ben dün ciğer geliştirici kullandım bu akşamda kulanicam erken doğuma karşı çok erken verildi çok tedirginim ne yalan söyledim korkuyorum 3 gündür hafif ağrılarım bel ağrısı oluyor korkuyorum sancim suyum gelir diye
umrnanlgn Merhaba bende 35+1 çift yumurta gebesiyim bugün haftaya Salı yani 36+2ye yatış verdi doktorumuz normal de bir sorun yok 37leri görürdük de gebelik şekerim olduğu için risk almak istemedi doktorum , 36.hafta bile normal süreç ikiz gebelik için dedi🙏🏻
emin1333 umrnanlgn hadi inşallah demeki alınabilir ondan dayı bebkleri tehlikeye atmak istiyorlar benim çok şükür sonuçlarım güzel cikti
busbus222_ pengumommy maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah gelişimleri nasıl ikizlerim ikiside 9 gün geride karın çevreleri biride doğum kanalına yakınmış bu konu hakkında bilginiz var mı fikrinizi alayım dedim🌸
pengumommy busbus222_ bence USG olcumuyle fark oluyor benimde bazen fark çok oluyor bazen ileride oluyor geriden geliyor eğer gelişimi normal kg alımı vs varsa takilmiyorum. Çok bariz iki üç hafta gecmedi sürece problem olmaz dedi doktor. Benimkiler makat geliş ikiside doktora bu mevzuları sorduğumda tek gebelikte bile bebeklerin baskısından ötürü rahim açılma olasilugu olduğundan kendini yormayacaksin ayakta durmayackain gibi önerilerde bulundu. İkiz gebelikte iş yapma gezme vs risk olmasada ne olacağı belli olmadığından ayakta uzun süre durmayın anı eğilme çömelme ağır yük taşıma vs yapmayij yoruldunuz an oturun uzanin. Misal halı mi supurdunuz uzanın çamaşır mi katladiniz bir süre uzanın demişti doktorum bana benim siyatik ağrılarım 8. Haftada başladı için sürekli yatttim kendi ihtiyaçlarım görecek kadar ayakta kaldım şuan 37+1 deyim büyük ihtimal ondan kaynaklı bu haftaları rahatça gördüm.
pengumommy busbus222_ kendinizi hiç strese sokmayın bebislerle bol bol konuşun emin olun sizi anliyordur. Bana detaylı USG doktor erken doğum olur dedi hep bı endişe korku ile geçirdim günler oldu en ufak şeyde acile gittim bile. İçinizi feraht tutun stres yapmayın
busbus222_ pengumommy maşallah haftanızın ilerlemesi ne güzel Rabbim kolaylık versin darısı bana inşallah tavsiyelerin için çok teşkkür ederim 💝🫶
busbus222_ pengumommy benim ilk detaylı ultrasonda dahil aşka böyle bir şey söylenmedi ilk defa söyledi doktorum başka doktorda söyledi ama şu an çok şükür iyiyim dinlemeye çalışıyorum bebeklerimin gelişimi var çok şükür öyle aşırı bir geriden geme durumları da yok iniallah daha iyiyiye de gider Allahın izniyle teşekkkür ederim 💖💖
pengumommy busbus222_ inşallah daha da iyi olur ferah tutun içinizi ❤️ sağlıcakla vaktinde kolaylıkla kucağınıza alın ❤️