elciiny busbus222_ yok ben daha 5haftalık hamile oldugumu ögrendigimde doktor ismimi soylemeden sezeryan istiyorum demiştim😂😂 ama şuanlık oğlanın kafası aşağıda kız ters duruyor.. böyle gider dönme olursa normalde olabilir gibi konuşmuştuk. Ama başından beri sezeryan istiyorum🫠
busbus222_ elciiny bende öyle istiyorum bence en iyisi risk açısından da bende söyledim söylüyorum da ama normal konusunda çok ısrarcı 🤣🤣
buketdeniz19 elciiny Çok kişi kalmasın tahammül edemiyorsun emin ol 2 kişi kalsa yeter dert etme o zaman korkma da ben ortalığı ayağa kaldırdım ameliyathane genel anestezi istiyorum korkuyorum diye 😂 ama yapmadılar iyikide yapmamışlar bebeğimi gördümm
elciiny buketdeniz19 bende diyorum doktorla konuşsam da genel anestezi mi istesem çünkü yarım uyuşuk daha panik olurmuyum demiştim ama çocuklarıda görmek istiyorum :(
buketdeniz19 elciiny yapmıyorlar canım beni 5 kişi zor ikna etti 😂genel anestezi bebeğe geçiyormuş hiç korkma ben başladıklarını bile bilmiyordum bi baktım doktor bebeğimi gösterdi o belden yapılan iğne varya hiç hissedilmiyor damar yolu daha çok acıyor öyle deyim sana ben normalde tansiyon düşüklüğü yaşardım ameliyatta asla yaşamadım şaka gibi 😂 seninle zaten sürekli konuşuyorlar sana ilaç veriyorlar
elciiny buketdeniz19 ay o damar yolu zaten varya anlamam niye koldan yapmazda elden açarlar saçmalık yani
buketdeniz19 elciiny benim ilk koldan açtılar ameliyathanede 1 tane de elden açtılar 2 damar yolum vardı düşün anestezi uzmanı sinirlendi koldan açtıkları için birde el üstünden açtılar canımı aldı resmen
elciiny busbus222_ aslında ben ikiz oldugunu 12. Haftada kanama ile öğrenmiştim düşük sanıp gittim öyle öğrendim.. 12haftaya kadar doktorum beni normale ikna etti al kucağına çık git evine gibi konuştu çokta şeker bir adam tam ikna oldum dedim ikiz oldugunu öğrendim 😂 suandada olabilir mi diye sirf dikis agrim olcak diye normal dusunmuyorum degil..
busbus222_ elciiny yaa baya geç öğrenmişsiniz normalde de dikiş olabiliyor . Benimde doktorum öyle konuşuyo doğum yağıp 4 saat sonra çocuklarına evde yemek yaparsın diyo normal için djshshshsh
elciiny buketdeniz19 siz söylerken bile içim cız etti.. Ama beni gerçekliğiyle biraz daha rahatlattınız çok teşekkür ederim şuan nasılsınız❤️
buketdeniz19 elciiny Çok şükür daha iyiyim bebeğim yanımda emin ol o güzellikleri görünce herşeyi unutacaksın o kadar güzel birşey ki Allaha çok dua etmiştim ona kavuşmak için ben ilk bebeğimi karnımda kaybetmiştim çünkü Allah sana ne güzel 2 evlat nasip etmiş sağlıkla al kucağına inşallah cinsiyetleri ne
elciiny buketdeniz19 aminnnnn Allah ömürlerini sağlıklı mutlu huzurlu olmayı nasip etsin inşallah bizler ile birlikte❤️ benim 1kız 1oğlan ilk doğumum 26yasındayım o beni tedirgin ediyor zaten hayatımda ameliyat geçirmedim bilmediğim içinde korku var tabikii
buketdeniz19 elciiny bendede o korku vardı bak ne diyorum sana ağlayarak ameliyathaneyi yıktım 😂 uyumak istiyorum diye ama asla korktuğum gibi geçmedi çok güzeldi seninle sürekli sohbet ediyorlar zaten emin ol çok güzel geçicek korkma 5 dk içinde bebeklerini görüyorsun 20 dk sonrada seni çıkartıyorlar zaten hemen olup bitiyorr
buketdeniz19 elciiny Evet öyle olucak zaten kendini korkutma sakın bebeklerin strese girer çook güzel geçicek Allah yardım ediyor canım benim
elciiny buketdeniz19 En büyük sığınağım Rabbim zaten başka kimsemiz yok.. Allah hepimizin yâr ve yardımcısı olsun❤️
Mona98 @“elciiny” Aynı ben de de panik var 21 hafta ikiz gebelik umarım ikimizin de kolay geçer kardeşim de sezaryen doğum yaptı o da zor oluyo diyince aynı korku ben de de var.Baya da geç toparlanmıştı ama herkes bir olmaz sonuçta belki bizim kolay geçer.
elciiny Mona98 ay inşallah arkadaşım bizim ki kolay geçer gözümüzde büyütelim ki bende ay o kadar da değilmiş dedirtir inşallah bize ❤️
elciiny busbus222_ normaldeki dikiş sanırım hissedilmiyormuş, bir kaç kişi söyledi ama herkesin ki bir değil ki. Banada öyle konuşuyor doktorum ama işler değişti gibi hshshsh