elciiny Arkadaşlar 23+2 haftada ikiz gebeyim, şimdiden sezeryan yazılarından korkmaya basladım.. yakın zamanda sezeryan olan varmı? Acı eşiğim çok düşük panik atağım var ayrıca, sonrası cok ağrılı oluyor mu?
namnam elciiny kişiden kişiye değişir tabi ama en fazla bir hafta on gün içinde toparlarsın kendini strese sokma sonuçta ameliyat oluyorsun o yüzden biraz tabii ki zor olacak ama öyle dayanılmaz bir acın falan olmaz doktor zaten günde dört tane kadar parol almana izin veriyor kendini zorlamana gerek yok canın açıyorsa ilaç alabilirsin zaten bebeklerini almana sevinci stresi o hengamede on gün çabuk geçer
aysct elciiny bende çok korkuyordum ama bebek telaşından unutuyorsun bide senin iki tane aklına bile gelmez acın
ervi elciiny Beş günlük ikiz annesiyim hiç korkmayın biraz ağrılı sancılı geçiyor ama bebişleri görünce insan katlanıyor bi şekilde yanınızda desteğiniz varsa o süreç güzel ilerler yavaş yavaş toparlanıyorum bende
fikretbaciniz elciiny ikiz doğum yaptım sezeryan ilk doğumum normaldi valla keşke ilkini de sezeryan olsaydım
elciiny namnam herkes öyle diyor ama inanın korkum hiç geçmiyor ben korkumdan acısından yani dövme bile yaptıramıyorum😂 simdi ilk defa ameliyat olacagim ve asiri korkuyorum
namnam elciiny seni çok iyi anlıyorum ben de yılbaşına yakın zamanda doğum yaptım sezaryenle çok kolay geçeceğini düşünüyordum daha önce ameliyat olmuştum ama bu tabi daha farklıymış ameliyat esnasında çok korktum kusmaya başladım ama ameliyathaneye girmem de çocuğu görmem arasında 3 dakika falan vardır bebeği gördükten sonra zaten her şey ikinci planda kalıyor ilk iki gece biraz zor geçiyor sonra ne çabuk toparlandığını sen bile fark etmeyeceksin
elciiny namnam ayy ağzınızdan olsun inşallah, umarım korkularım geçer bir yandan panik atağım olduğu için geriliyorumda gün yaklastıkca
tugcebaby1 Ay hiç korkma bir sene önce doğum yaptım damar yolu açtıramayan ben sezeryan olup direk ayaklandım hep yürüdüm sakın yatma agrılar yürüdükçe hafifliyor o kadar kolay pozitifti ki 13 aylık oğlum var 5 haftalık hamıleyım öyle düşün sağlıkla kucağına al inşallah banada dua et sağlıkla doğurayım🥰
elciiny aysct inşallah ya.. manevi çok problem üzüntü kayıp yaşadım ama çok şükür çok güçlü kalktım hep altlarından umarım doğumumdada aynı şekilde geçirebilirim diye dua ediyorum..
aysct elciiny inan ki en güçlü olduğun an doğum oluyor çünkü artık dünyada sana muhtaç iki Küçük insan olucak 🥰
elciiny ervi çok şükür destek olacak var ama korku içimi kemiriyor.. aslında korkuda değil panik atağım olduğu için geriliyorum
halew elciiny Kasım sonu ikinci sezaryen olucam korkuyorum ama biliyorum en fazla 1 haftada geçiyor ağrı sancı, sürekli yürü yürüdükçe açılıp acının hafiflediğini hissedeceksin. Ameliyat da çok kısa sürüyor çok korkmuştum ben sakinleştirici verdiler nasıl çıktığımı falan hiç hatırlamıyorum korkma su gibi gelip geçecek
buketdeniz19 elciiny ben 10 gün önce oldum canım ameliyat öncesi güzeldi sonrası benim için çok ağrılı geçti ameliyatta çok kan kaybetmişim ilk ayağa kalkışta bayıldım ama herkesin aynı olmaz benimde acı eşiğim çok düşüktür
elciiny buketdeniz19 tek korkum o ameliyat sonrası dikiş ağrısı birde iki çocuk istiyorum bende ilgilenebileyim :( kansızlıkta var zaten çok garip hissediyorum.. sizede çok geçmiş olsun ❤️❤️
buketdeniz19 elciiny Evet ağrı oluyor yalan söyleyemem canım benim ameliyatta karnıma çok bastırdılar o an zaten acı yok ama etki geçince çok şiddetli ağrılarım oldu ve hala da devam ediyor geçmedi ama benim başım yada belim ağrımadı sadece dikiş yerim çok ağrıyor Allah güç veriyor korkma ama tek bakamazsın çocuklarına haberin olsun yanında mutlaka 15 gün felan birisi kalsın doktor kan tahlili yapıyor zaten ona göre ameliyat a alıyor korkma kansızlık bendede var
elciiny buketdeniz19 benim yanımda 40ıma kadar kalacaklar çok şükür ¾ kişi olacak inşallah benim korktuğumdan kolay geçer diyim belki gözümde büyüttüğüme değmez :)))
busbus222_ elciiny size ilk sezeryan mı dediler hemen bana ikiz olmasına rağmen normal diyo ya ilk doğumumda normal ama bere bundan korkuyorum
elciiny busbus222_ yok ben daha 5haftalık hamile oldugumu ögrendigimde doktor ismimi soylemeden sezeryan istiyorum demiştim😂😂 ama şuanlık oğlanın kafası aşağıda kız ters duruyor.. böyle gider dönme olursa normalde olabilir gibi konuşmuştuk. Ama başından beri sezeryan istiyorum🫠
AysuLL busbus222_ Ayy ne güzel ben de ne im doktora söylüyorum vajinal deneyelim diye ama göze alamayiz diyor
buketdeniz19 elciiny Çok kişi kalmasın tahammül edemiyorsun emin ol 2 kişi kalsa yeter dert etme o zaman korkma da ben ortalığı ayağa kaldırdım ameliyathane genel anestezi istiyorum korkuyorum diye 😂 ama yapmadılar iyikide yapmamışlar bebeğimi gördümm