1melekannesi3858 pinkbaby_ ha anladım canım benim karim çevresinde de var ama doktor sorun yok dedi takip ediyolar eğer ki gelişimi durursa alacaklar ama devam ediyorsa bekletecekler
pinkbaby_ 1melekannesi3858 yani cihazdan bile kaynaklı olduğunu duydum bazen böyle yanılma olabiliyormuş sağlık olsunlar da
1melekannesi3858 pinkbaby_ yani kendi kadın doğum doktorlarima göre 1 hafta oda önemli değil dediler ama perinatolojiye göre 2 hafta hangisi doğru bilemiyorum
ceylinnn__ ezgibzkrt01 ay duydum kalp atışını çok şükür dünyalar benim oldu geç döllenme ama benim düşündüğüm gibi 7 haftalık şuan 🥹🥹🥹
ezgibzkrt01 ceylinnn__ yaaaaa çok mutlu oldum çiçeğim Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah yarın bende duyarım inşallah 🥹🫶🏻
ceylinnn__ ezgibzkrt01 ben hala öyleyim 1 hafta önceye kadar hiç bir şeyim yoktu ama bi haftadır öyle halsizim öyle kötüydüm ki bayılacak gibiydim yani bu günlerde biraz daha azaldı bu o da büyük ihtimal benim bünyemle alakalı zayıfım biraz ona yoruyorum
ceylinnn__ ezgibzkrt01 bende aynı işte işten çıkıyorum eve gidiyorum biraz bişe yiyip uyuyorum sonra sabah uyanıyorum 5 de çıkıyorum işten bu arada 😂