ezgibzkrt01 gizem_275 6+6 hiç bulantım yok bazen olacak gibi oluyor değişik yani ama genel anlamda daha olmuyor normal mi
gizem_275 ezgibzkrt01 Normal tabiki de. Şanslısın :))) bazen 8. Haftada da başlayabiliyo. Bazense hiç zorlamıyo. Kişiden kişiye. Benim ikiz diye muhtemelen fazla yoğun hissediyorum🥹
ceylinnn__ ezgibzkrt01 ay duydum kalp atışını çok şükür dünyalar benim oldu geç döllenme ama benim düşündüğüm gibi 7 haftalık şuan 🥹🥹🥹
Enfal_73 11+1 İlk gebeliğim düşük olmuştu. 2.gebekigim Rabbim herşeyin hayırlısını kolaylıkla nasip etsin
m_t ceylinnn__ benim de 1 temmuz başlangıç 14 ağustosta gittim tam 6 haftalık olarak göründü iki gün gerideydi kalp atışını çok az duyduk ama atış hareketlerini ekranda gördük cumartesi tekrar gideceğim sesini tam duyarız diye düşünüyorum
m_t ceylinnn__ inşallah biraz geriden gelebiliyor süreç içiniz rahat olsun inşallah her şey yolunda gider
seyda_diablanco Asel_Lina26 35+5 geçen hafta 2900 dü Salı günü gidicem bi dahaki randevuya bende aşırı batma ve acı hissi var harici enerjim falan maşallah 🤩