blgmrd 2cocukluannee 2 oğlum var ilkinde hamilelikte yaşanabilecek tüm olumsuz belirtilerini yaşadım hemde 9 ay boyunca bulantı kusma tiksinme halsizlik düşük tansiyon kansızlık yani aklına ne gelirse ikinci oğlumda sadece karnım çıktı başka bi hamilelik belirtim olmadı
sum_doa 2cocukluannee ilk kızımda kusma bulantı sefil oldum ikinci kızıma gamileyim ilki fragmanmış ölüyorum sanki bulantılardan hurafe ama tuttu bende 🥹
yillarsonraburada 2cocukluannee benim çocuklarımın cinsiyetleri farklı ilk trimesterım ikisinde de farklı geçti.
vrlmrv İlkinde de aynıydı ikincisinde de sadece halsizliğim var ilkine göre farklı olarak bu da erkek onunla bir ilgisi yok sanırım
2cocukluannee @ikibaloglanannesi benimki ne acaba çok merak edyorum. Farklı olunca cisniyet farklı olur diyorlardi sanırım aslı yok
2cocukluannee @sum_doa galiba kız çocuklarında mide bulantısı oluyor bende öyleydim çünkü bunu nerak ediyorum ama
seyma2024 2cocukluannee ikinci bebeğim ilk cocuk kizdi bu erkek ikisinde de mide bulantisi kusma olmadi sevmedigim yemekleri yapmak bile istemiyorum sadece
yaren_alya 2cocukluannee benim ilk bebeğim kızdı bulantım çok oldu ikinciye hamileyim erkek bundada bulantım oldu ikisindede 3 buçuk ay kustum