mamymir 2cocukluannee benim ilk oğlandı bu kız belirtileri birebir aynı ama kızın bulantısı daha çoktu sadece
fnablaoluyor 2cocukluannee ilki kızdı bir gün midem bulanmadı bi gün kusmadım 8 aya kadar hiç belirti yoktu son ay sadece belim sırtım ağrıyordu şuan ikinci hamileliğim daha yeni ama midem bulanıyor karnım ağrıyor çok uyuyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor ama bu ne bilmiyorum cinsiyeti
Kanatlarimruhumda 2cocukluannee bence de alakası yok. İlm çocuğum erkek her tuzlu yedim ilk 3 ay bulantım vardı. Şimdi ikinci gebeliğim yine perişanım ilk teimester bitti devam ediyor hala. Ben de öyle düşünmüştüm kızmış ama yemi öğrendik
daenerystargaryen 2cocukluannee Ben de oğlumdaki hamileliğimle neredeyse birebir aynı şeyleri yaşıyorum. Oğlumda da tatlı pek yiyemezdim bunda hiç yiyemiyorum. Ve karnımdaki de erkek.
betul_yldzz 2cocukluannee her hamilelik başka canım. Aynı şeyler var diye yada farklı hamilelik geçiyor diye cinsiyet aynıdır farklıdır diyemeyiz. 2. Hamileliğim 1. De hep kustum hep midem bulandı hep ekşi tuzlu yedim midem yatışsın diye. 2. Hamileliğim mide bulantım hiç olmadı hep kasık ağrım bacak ağrım oldu yürüyemedim. 2 side erkek 😅
Hshshzgsghzhshs 2cocukluannee ilk bebeğim kız aynı yazdığınıx belirtiler vardı mide bulantım çok yoktu hep ekşi yedim ikinci gebeliğim belirtiler aynı öğrenmeye daha bar ama ben kız çok istiyorum kızıma dost olur 🥹 ama erkek hissediyorum sağlıkla gelsin önemli değil tabiki
akbltsvda 2cocukluannee benm 2. Gebeliğim her seyim ile bire bir göbek şeklinden tutunsa aşermeye kadar ama cimsiyetleri farklı🤭yani her sey aynı diye cinsiyet de ayni olacak diye birsy yok bence. Kişinin bünyesine bağlı
bebekim2026 2cocukluannee benimde ilkinde cok mide yanmam oldu 2. De olmadı ama kız:) aradan 5 yıl geçti diye sanırım bu sefer bel ağrım cok neredeyse yuruyemiyorum
Masal777 2cocukluannee aşkım benim 2 Side erkek hep karışık canım istedi tatlı tuzlu acı şuan 3 hamileyim cinsiyet bilmiyorum daha 9 haftalık
arelmoms 2cocukluannee benim oğlum var ikinciye hamileyim bu da erkek ve belirtileri birbirleriyle tam tersi hiç benzemiyor iki hamileliğim birbirine ama cinsiyetler aynı. 🙂
_Ebrukaracan06_ Kızımda çok hafif geçirdim sanki hamile değildim arada unutuyordum şimdi oğlum olucak yemin ederim ben bu kadar zor geçirecegimi bilmiyordum
ikibaloglanannesi 2cocukluannee Hamile değilim ama iki oğlum var. İkisinde de farklı farklıydi benim. İlk oğlumda 3 ay kustum bulantım oldu sadece ama ikinci oğlumda 6 ay boyunca. İlk oğlumda tiksindigim bişey yoktu ama ikinci oğlumda buzdolabını açtığım da turşu olmamasına rağmen turşu kokuyordu ve ben dogurana kadar turşudan tiksindim. İlk oğlumda canım ne isterse yiyordum ama ikinci oğlumda yemek yiyemiyordum canım istemiyordu.
m_omm_y 2cocukluannee İlk gebeliğim kızdı ve aşırı rahat geçti. 5 senenin üstüne yeniden hamileyim. Kız bebek bekliyoum yeniden ama ilkiyle zerre kadar alakası yok. Çok zor geçiyor.
gamzeakarsu17 2cocukluannee benim ikiside erkek ama tam zıt gebelik gebelik geçiriyorum o yüzden emin olamazsınız bununda kız olduğuna.tam tersi yaşadığım için banada çevrem hep o zaman bu kız dedi ama erkek çıktı sağlıklı olsun hiç önemli değil zaten biz iki erkek yakışır bize diye düşünüyorduk hiç üzülmedim o yüzden.ilk gebeliğimde iştahım açıktı semptomda yaşamadım premses gibi kolay bi gebelik geçirdim 15 kg aldım.bunda iştahsızlık mide bulantısı kanama sancılar herşeyi yaşıyorum 28 haftalık 2 kg aldım daha 5 6 kg ile doğuma giderim bu iştahsızlık ve terlemeyle yediğimi yakıyorum zaten
Milenamavi Valla mide bulantisinin cinsiyete alakası olmadığını düşünüyorum ilk hamileligimde 16 haftaya kadar kustum zayıfladım yiyemedim hersey kokuyordu. İkinciye hamile kaldım mide bulantim olmadı neredeyse hiç kusmadim iştahım yerindeydi ikiside erkekti
_aytenn 2cocukluannee bir kızım var bir oğlum şuan üçüncüye hamileyim belirtilerim hep aynı hiç aşerme bulantı falan yaşamadım