meltem4050 kalbimdekiminik dikkat çekmeye çalıştı sanırım çünkü postlarda genelde bir tartışma havasındaymış kimse cevap vermiyor diye trip atmış sonrada dikkat çeken bir post açmış😁😬😬
_Ebrukaracan06_ hemingway kız erken gelirdi şimdiki bebeler nazlı ya gelesi yok rahat buldu kocaman göbüşü 😅
dalyaluna35 feyzaciim o ağırlık bende hic gecmedi neredeyse… ilk aylar hep bir bas ağrısıyla gecti 20lerde sol kalça ağrısıyla devam etti 30lara gelince sırt ve bel ağrısı 🥹 Allah bebislerimize saglik versin de bunlar da ufak meşakatli süreçleri 🥲
hemingway ayaznannesi valla bize beddualar hakaretler siz benim çocuğumun ölmesini istiyorsunuz demeler bizi günah keçisi bildi bi sülalesine etmediğimiz kaldı onun demesine göre kocamı BOŞAMIYORJM diye de yazmış aman biz diyoruz sanki boşa
_Ebrukaracan06_ rumeysa_5567 aynen bacım bende soru sorucak diye açtım resimle karşılaştım kapattım hemen 😂😂
rumeysa_5567 _Ebrukaracan06_ yazdım ona danayamadım vallahi bazı kadınlar utanç verici Allah akıl fikir versin 😂
allyslife dalyaluna35 benim de bugündü ve artık 2 haftada 1′e düştü kontroller🫠 2 hafta olsa da gitsem görsem modundayım🤓