kalbimdekiminik hemingway ayyy yemin ederim kahkaha atıyorum alsaymış buzdolabından çikolatayı ekmeği sürüp yeseymiş🤣🤣🤣
_Ebrukaracan06_ rumeysa_5567 dün yanlış hatırlamıyorsam nişanı gelmiş onu atmıştı sonra silindi sanırım daha göremedim
rumeysa_5567 _Ebrukaracan06_ bence iğrenç bi durum kırmızı ya da pembe leke ped doldurmayacak şekilde geldi diyebilirsin kimse görmek zorunda değil ki
feyzaciim dalyaluna35 29+3 oldum artık. Azcık yürüyünce bile ağrılarım vuruyor ya çok ağırlaştım bundan daha tombiş nasıl olacağım asla hayal edemiyorummm 🥲
dalyaluna35 feyzaciim o ağırlık bende hic gecmedi neredeyse… ilk aylar hep bir bas ağrısıyla gecti 20lerde sol kalça ağrısıyla devam etti 30lara gelince sırt ve bel ağrısı 🥹 Allah bebislerimize saglik versin de bunlar da ufak meşakatli süreçleri 🥲
hemingway _Ebrukaracan06_ valla benimki de niyeti yoktu 41.haftada geldi bir de kızlar güya erken gelir yok valla suni almasaydım 45 50lere de giderdik 😂😂😂
_Ebrukaracan06_ hemingway kız erken gelirdi şimdiki bebeler nazlı ya gelesi yok rahat buldu kocaman göbüşü 😅
hemingway ozlemate maşallah siz tecrübelisiniz Rabbim karnınızda sağlıklı büyüyğp sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
meltem4050 kalbimdekiminik dikkat çekmeye çalıştı sanırım çünkü postlarda genelde bir tartışma havasındaymış kimse cevap vermiyor diye trip atmış sonrada dikkat çeken bir post açmış😁😬😬
lokismommy meltem4050 evet gerçekten öyle oldu 30a kadar vay canına hızlı geçti dedim şu an durdu saymıyormuş gibi yapıyorum 😅
hemingway ozlemate valla ben de ilk açtığım post salam yedim bebeğime bir şey olur mu diye 40 buçuk atıyordum 😂😂😂
ayaznannesi kalbimdekiminik konu bu muydu dün okudum bunu aşırı saçma geldiği için yorum dahi yapmadim
_Ebrukaracan06_ rumeysa_5567 aynen bacım bende soru sorucak diye açtım resimle karşılaştım kapattım hemen 😂😂
pofidikanne hemingway evet ya o neydi öyle işte karnıma vurdukça eşim de beni vurdu diyordu 😬 ben böyle postlara hiç yorum yapmıyorum bile
hemingway pofidikanne ben ilk okurken kadına hak verip eşine saydırdım sonra hepsini okudum ikisine de saydırdım 😅 o çocuk günahtır yav