Sirrlfehva Yasemin22 karında ki agrı ve sertlesmeler kasılma mı oluyor sancı olarak bahsettiginiz nasıl bir durum :/
Sirrlfehva Yasemin22 benimde ara ara giriyor kasıklara ama iş yapınca mı oluyor acaba diyorum dinlenince geçmiyorsa gerçek diyorlar zaten
Muhammedamine Sirrlfehva benim nişanımda kan yoktu ama parça parça değil bir kerede geldi üstüne hemen de suyum geldi
Sirrlfehva Muhammedamine bugün gelen baya yogundu kıvamlıydı ama beyazdı benimde suan su falan yok ama hafif agrılarım var
Sirrlfehva Gebeyimm kişiye göre değisir diyorlar başka yerde sormuştum beyaz nişan gelip iki güne doguma gidenler olmuş :/
Muhammedamine Gebeyimm benim beyaz bir avuç içi kadardı canım kan yoktu hiç üstüne hemen suyum geldi doğum yaptım olabiliyor yani
Derin6565 Sirrlfehva sancin başladıktan sonra açılmaya bilir gidip doktorlarin müdahale etmeleri gerekiyo kendileri acıyo ve sancin fazla sürecek ya ben geceden sabaha kadar ılık su ile karnımı yıkadım iyi geliyo yumusuyo karnın
Sirrlfehva Derin6565 bende ılık duş aldım ama belim hala agrıyor yorulduğumdan mı oldu bilemiyorum artarsa kendini belli eder insaAllah
Ays7140 Sirrlfehva canım benim dün ve oglen seffaf akintı gibi geldi 2 saat oncede kahverengi akintı gelmeye basladi yani nisanım ama sanci falan yok henuz
Vandb Sirrlfehva benimde krem rengi gibi ama koyuydu birazda baya yogun bi sekilde geldi.Bugun karnimda cok kasilma oldu